Obavijesti

Sport

Komentari 104

San se nastavlja: Leicester razbio City i juri k naslovu!

San se nastavlja: Leicester razbio City i juri k naslovu!
13

Fantastični Leicester je prohujao Manchesterom i razbio 'građane 3-1. Momčad Claudija Ranierija živi san, pobjegli su Cityju na šest bodova. Hoće li osvojiti PL?

VIDEO

Otočka senzacija se nastavlja! Leicester City je razbio engleskog doprvaka Manchester City u gostima na Etihad stadionu 3-1 i pobjegao na velikih šest vodova prednosti! Bila je ovo briljantna izvedba nogometaša 'lisica', koji su utakmicu riješili u prvih 50 minuta.

Tko bi mogao prognozirati da će Leicester biti ovogodišnja senzacija Premier lige... Čak i sad kad su prvi i kad su stizali na gostovanje Manchester Cityju, malo tko je mogao pretpostaviti da će klub, koji je do prije dvije sezone igrao u Championshipu , očitati lekciju iz nogometa engleskom doprvaku.

Utakmicu su, definitivno, obilježili Riyad Mahrez i Robert Huth . Alžirac je asistirao i zabio dok je Huth zabio dva. Nijemac je bio fenomenalan u obrani, a valja spomenuti i Leicesterov vezni red Drinkwatera i Kantea , koji su odradili lavovski posao na sredini.

Leicester je bolje izgledao u prvom poluvremenu. Na samom otvaranju utakmice, u trećoj minuti, Robert Huth je sjajno pogodio iz kornera nakon za 1-0. Rano vodstvo šokiralo je 'građane'. City je držao loptu i stiskao, ali bezidejno, sporo, bez učinka... Leicester je igrao poletno i brzo, a svaki kontra napad ili napad činilo se da će pasti gol za 'lisice'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U nastavku novi šok - kao i na otvaranju prvog, tako je Leicester zabio i u drugom. Samo tri minute nastavka bilo je dovoljno Mahrezu za svoj prvi gol nakon posta od 662 minute. Asistent je bio Ngolo Kante. City je nastavio napadati i pritiskati, ali ponovo je Leicester zabio. Sjajni Robert Huth ponovo je pogodio iz kornera. Prekrasno je nadskočio Demichelisa i lobao nemoćnog Harta.

Nešto od Cityja smo vidjeli tek u samom završetku kad su 'građani' mogli doći i do preokreta. Sergio Aguero je zabio za 3-1 u 87. minuti, a zatim je, prvo Sterling , pa Aguero mogao u potpunosti iznenaditi Leicester. No to se nije dogodilo, Leicester je još jednom briljantnom predstavom slavio i približio se još jedan korak bliže naslovu engleskog prvaka.

VIDEO

Rezultati 25. kola engleske Premier lige:

  • Manchester City - Leicester 1-3
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića