Obavijesti

Sport

Komentari 387

Šimunića gađali stolicama: Da zatreba napravio bih opet isto

Šimunića gađali stolicama: Da zatreba napravio bih opet isto
4

SVE BI PONOVIO Crveni je bio čist. Sulejmani je drag dečko i ispričao sam mu se, no sutra bih napravio to isto da zatreba, kaže Joe Šimunić o startu za crveni

VIDEO

Ostvarili smo cilj, ovim bodom izbacili smo Srbiju iz igre i u miru se možemo pripremati za dodatne kvalifikacije. Realno, Belgija je najjača u skupini i zasluženo u Brazil ide s prvog mjesta, iskren je bio hrvatski kapetan Darijo Srna.

Hrvatske na Marakani u prvom poluvremenu nije bilo nigdje. Gol Marija Mandžukića donio je prednost, a ubrzo je Hrvatska imala i igrača više. Crveni je dobio Matić...

- Nismo smjeli dopustiti takve pogreške. Gol smo primili glupo, iz prekida, a onda sam se ja poskliznuo, krivo izveo korner i Šimunić je napravio ono što je morao, srušiti Sulejmanija - rekao je Srna.

Za razliku od njega, Joe Šimunić i dalje vjeruje da Hrvatska može biti prva u skupini. Iako zbog crvenoga kartona njega vjerojatno neće biti do kraja kvalifikacija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Trebali smo dobiti, ali i bod na Marakani je uspjeh. Crveni je bio čist, poslije sam se i ispričao Sulejmaniju. Poznajem ga od ranije, dobar je dečko, no to bih ponovio sutra ako treba - priznao je Joe.

Dok je izlazio s terena, Marakana je “proključala”. Huligani su skočili na ogradu, željeli su je srušiti, a prema tunelu, gdje je išao Joe, počeli su bacati stolice. Nasreću, nijedna ga nije pogodila, iako ih je nekoliko prošlo blizu glave.

- I da su me slučajno pogodili, ništa mi ne bi bilo, bosanska je ovo glava - nasmijao se Joe.

Sjajnu statistiku protiv srpske reprezentacije ima Mario Mandžukić. Dvije utakmice, dva gola.

- Eto, mušterije... Šteta što nismo iskoristili razdoblje nakon što im je najbolji igrač dobio crveni. Ali vjerujem u nas, idemo u Brazil - kaže Mandžukić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 387
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu