Obavijesti

Sport

Komentari 66

'Situacija je bila jasna, a nakon razgovora s Olom sam odlučio'

'Situacija je bila jasna, a nakon razgovora s Olom sam odlučio'
7

Situacija je bila kristalno jasna. Na temelju dijagnoza liječničke ekipe i razgovara s njim, odlučio sam da otpada, rekao je Bilić o Olićevoj izjavi kako je potpuno zdrav

VIDEO

Slaven Bilić izašao je pred novinare u Warki, ali ne želi pasti u varku, u euforiju zbog pobjede nad Irskom.

- Ne bih radio neku top listu naših utakmica. Odigrali smo puno odličnih utakmica, od Moskve pa do Engleske u Maksimiru - počeo je izbornik i priznao kako mu nije bilo svejedno kad su Irci izjednačili.

- Ha, nije mi bilo ugodno. Umjesto 2-0, mi dozvolimo gol... Nije me bilo strah, ali morao sam malo podići momčad dok su išli prema centru. Bio sam ljut. Izgleda lako kad gledaš DVD, ali Irci su na taj način zabili jako puno golova. Ali taj gol smo primili stvarno prelako. Par minuta nakon toga bila je vrlo slična situacija... Vježbamo prekide, ali dosta toga ovisi i o kvaliteti protivnika.

Trapattoni mu je stisnuo ruku nakon 90 minuta, a onda se pomalo i žalio na suce.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Trapattoni se žalio na suce? Ne znam, meni je dvaput čestitao... I ja isto tako mogu reći da nije bio faul Ćorluke kod njihovog prvog gola. Do tog trenutka nisu prešli centar. Meni je izgledalo kao da to nema veze s faulom. 

Slijedi Italija u četvrtak.

- Gledao samo ih pet minuta, tako da tek slijedi prava analiza. Nisu slabiji od Španjolaca, raznovrsniji su, teži su za analiziranje od Iraca. Italija je momčad po mom guštu, igraju od noge do noge... Ali, ponovimo li igru kao protiv Irske, a od tog teško da može bolje, nema straha. 

Bilić se osvrnuo i na Olićevu izjavu kako je potpuno zdrav i kako je mogao biti spreman već za utakmicu protiv 'azzurra'.

- Ja sam izbornik, vučem poteze i odlučujem. Situacija je bila kristalno jasna. Na temelju dijagnoza liječničke ekipe, među kojom je bio i Olićev liječnik iz Bayerna, odlučeno je da je izgubljen za sve utakmice prvog kruga. To se činilo 100 posto. Na kraju krajeva razgovarao sam s njim i tek tada je odlučeno da otpada. Meni je najviše žao.

Srna: Imamo dvije meč lopte

Od prvog dana priprema vjerovali smo u pobjedu protiv Irske, tako da to i nije iznenađenje. Imamo dvije meč lopte i čvrsto vjerujem da ćemo jednu iskoristiti, rekao je kapetan Srna koji je odigrao veliku utakmicu.

- Nikad ne odstupamo, na velika natjecanja dolazimo po velike rezultate, tako je i ovaj put. Znam da se stvorila velika euforija, ali nismo napravili ništa ako kiksamo protiv Talijana i Španjolaca. Talijani su me pozitivno iznenadili, čak su trebali i dobiti Španjolsku... Ali, Bilićev debi je upravo bio u Livornu kad smo pobijedili Talijane 2-0.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub