Obavijesti

Sport

Komentari 65

Kramarić u velikoj formi: Samo Dinamo i Hajduk su zabili više

Kramarić u velikoj formi: Samo Dinamo i Hajduk su zabili više
5

Napadač Rijeke opet je zabio dva gola, čime je došao do učinka od devet golova poslije prvih pet kola. Rijeka je pobijedila Slaven s 3-0 u utakmici pred 4000 ljudi

VIDEO

Andrej Kramarić već je na devet golova ove sezone. Koliko je to nevjerojatan učinak, najbolje govori pogled na prvenstvenu ljestvicu, po kojoj se Kramarić izjednačio s cijelom Lokomotivom (9), a ima više golova od: 

  • Zagreba (7) 
  • Zadra (5) 
  • Splita (4) 
  • Slavena (4) 
  • Osijeka (4) 
  • i Istre (3). 

Samo Hajduk (16) i Dinamo (16) imaju više golova od Kramarića u cijeloj ligi. Kramarić je za početak utakmice imao odličan pogled na prvi gol u sedmoj minuti. 

Tomečak za 1-0

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Adis Jahović nije se predao poslije izgubljene lopte, nego je blokirao ispucavanje Mate Grgića i s lijeve strane savršeno centrirao na drugu stativu. Tamo je doletio Ivan Tomečak i glavom u padu poslao loptu u sami kut gola Slavena. 

Nova greška obrane gostiju kažnjena je već u devetoj minuti. Isto ono što je Jahović napravio Grgiću, ponovio je i Zoran Kvržić protiv Edsona

Nakon što mu je uzeo loptu, samo ju je s desnog krila spustio na 16 metara, gdje je Kramarić imao dovoljno vremena za mirno primanje i precizan udarac u donji desni kut. Već u devetoj minuti Rijeka je imala 2-0.

Dominik Picak uspio je u 14. minuti dobiti duel s Kramarićem, kojem je glavom loptu na peterac spustio Dario Melnjak, lijevi bek Slavena, ali Picak izlazi s gola i ne dopušta napadaču da tako brzo dođe do drugog gola. 

Kramarić iz voleja za 3-0

No samo je odgodio taj gol za 20-ak minuta. U 35. minuti Kramarić je na drugoj stativi dočekao visoku loptu iz kornera i iz voleja desnom nogom šalje loptu pod prečku za 3-0. Osim što se s Dujom Čopom utrkuje za titulu najboljeg strijelca, očito se utrkuju i za najljepši gol sezone. 

Do kraja vrijedi istaknuti i debi Gorana Cvijanovića. Bivši član Maribora ušao je u 71. minuti umjesto Mate Jajala, ali nije došao u priliku za pravi udarac. 

Šerif stiže

Rijeka je poslije pet kola na pet pobjeda i ne dopušta Dinamu da se odvoji. Niz je produžen na 15 uzastopnih pobjeda, a bolju najavu za susret sa Šerifom u četvrtak Matjaž Kek teško je mogao zamisliti. 

S druge strane, Slaven ostaje na četiri boda, koliko imaju i Zadar i Zagreb u sredini ljestvice.

  • Rijeka - Slaven Belupo 3-0 (Tomečak 7., Kramarić 9. i 35.)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram