Obavijesti

Sport

Komentari 4

Slaven o sukobu s Emreom: Takve se situacije događaju

Slaven o sukobu s Emreom: Takve se situacije događaju
2

Ostavio sam to iza sebe i zaboravio napetosti. One se događaju u velikim derbijima, nogomet bez toga u konačnici ne bi imao smisla, rekao je Bilić o svađi s Emreom

VIDEO

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić , kojega su čitatelji Goala izabrali za najboljeg u povijesti, prvi se put oglasio u javnosti po pitanju gradskog derbija s Fenerbahçeom kojega je njegov Beşiktaş izgubio 1-0, a time i prvu poziciju u turskoj Superligi.

- Fenerbahçe je u svakom smislu jedna od najiskusnijih momčadi u prvenstvu. Pokušali su uspostaviti psihološku nadmoć u toj utakmici. Njegovi igrači, posebice predsjednik Aziz Yıldırım, jako dobro poznaju nogomet u svakom smislu. Prisiljavaju druge da se brane protiv njih - kazao je trener "crnih orlova".

Tijekom utakmice Bilić se zakačio s protivničkim igračem Emreom Belözoğluom. Pale su ružne riječi, a turski reprezentativac rekao je i kako mu je hrvatski stručnjak psovao obitelj . Fizički sukob spriječili su igrači obiju momčadi.

- Ostavio sam to iza sebe i zaboravio napetosti. One se događaju u velikim derbijima, nogomet bez toga u konačnici ne bi imao smisla. Klub je već dao mišljenje o cijeloj situaciji - istaknuo je Bilić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
VIDEO

Samo tri dana prije poraza u toj utakmici Beşiktaş je na domaćem terenu izgubio od Club Bruggea 3-1 i ispao iz Europske lige. U prvenstvu vodi Galatasaray s 55 bodova, Bilićevi imaju bod manje, a Fener je treći s 53 boda.

- Izgubili smo važne bodove i ispali iz Europske lige u međuvremenu. Naravno da sam razočaran, no imamo dobru momčad i uvjeren sam da ćemo slavljenički zaključiti sezonu . Vjerujem svojim igračima. U utrci smo za prvenstvo s još dvije momčadi, bit će to luda utrka. Želimo biti prvaci - zaključio je Slaven.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića