Obavijesti

Sport

Komentari 89

'Konačno je došlo vrijeme da i Dinamo pobijedi na Kantridi...'

'Konačno je došlo vrijeme da i Dinamo pobijedi na Kantridi...'
1

Junak Dinamove pobjede u Rijeci Soudani istaknuo je kako je bilo teško pobijediti Kekovu momčad. Kapetan Rijeke Jugović pohvalio je izdanje alžirskog napadača...

VIDEO

Pet golova u dvije utakmice? Sretan sam, presretan! Što reći? Teška utakmica, uvijek je protiv Rijeke tako, ali došlo je vrijeme da i mi ovdje dobijemo. U odličnoj smo formi, igramo stvarno sve bolje i svi skupa se veselimo idućim utakmicama - rekao je nakon pobjede u derbiju na Kantridi Hilal Soudani, čovjek koji je dvama golovima "modrima" donio pobjedu 2-1.

Alžirac je u 33. minuti zabio glavom nakon asistencije Pinta, a u 69. minuti riješio je utakmicu lijepim volejem iz okreta.

- Sad smo povećali i prednost na ljestvici, no Rijeka je toliko kvalitetna momčad da nam ne pada na pamet opustiti se - zaključio je Soudani.

Riječani su se složili da je upravo Soudani, koji je povećao broj golova na devet u sezoni, bio ključ uspjeha maksimirskog kluba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Veliki kompliment mojim igračima. Odigrali su pravu utakmicu u divnom ambijentu, žao mi je gledatelja i igrača koji su razočarani. Ali takav je nogomet, kada ne postigneš pogodak primiš ga, a Dinamo ima Soudanija koji sada sve realizira. Nama je malo falilo, ali kako su igrači željeli pobjedu i ulazili u duele ja im nemam što zamjeriti. Naravno, ne možemo biti zadovoljni zbog rezultata, ali ako ovako budemo radili nama će se to vratiti - izjavio je na konferenciji za novinare trener Rijeke Matjaž Kek.

Kapetan bijelih Vedran Jugović žali za propuštenim prilikama.

- Bila je kvalitetna utakmica. Probali smo se dići nakon poraza u Liegeu, nismo realizirali svoje prilike i tako kvalitetna ekipa kao Dinamo to zna kazniti. Moramo se pribrati, uvijek se dogodi trenutak dekoncentracije, a Soudani je fenomenalno reagirao - rekao je za HRT.

Zoran Mamić apsolvirao je težak tjedan za "modre" u kojemu su uspješno riješili Astru i Rijeku, ali i dalje vidi prostor za napredak.

- Bilo je puno problema u našoj igri, nismo bili na nivou od četvrtka. Dobili smo 2-1, ali moramo biti bolji i kvalitetniji u puno segmenata igre. Mogla je utakmica otići i na njihovu stranu, mogla je i uvjerljivije na našu stranu. Drago nam je što imamo protivnika koji se može "pofajtat" s Dinamom za vrh... Soudani? Kad imate igrača koji raskrsti sve dvojbe, onda to ovako izgleda. Ovo mu je jedini pravi put - rekao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener