Obavijesti

Sport

Komentari 87

Špaco: Pravi igrači znaju kako zabiti 'šporkice', moji ne znaju

Špaco: Pravi igrači znaju kako zabiti 'šporkice', moji ne znaju
7

Zaslužili smo više od boda. Ali nitko nam nije kriv. Sami smo si krivi. Imamo četiri na jedan kod rezultata 2-0. Da je bilo manje egoizma, pobijedili bismo, kaže Štimac

VIDEO

Bilo je zanimljivo. Moram reći da je momčad napravila vrhunsku trku, ali na taktičko-tehničkoj razini nisu bili pravi. Primili smo lake golove, a naše 'šporkice' nismo znali spremiti u mrežu, pravi igrači to znaju pospremiti. Moram čestitati Zadru na fair-playu, na dobroj igri, vama je možda bilo lijepo to gledati, ali nama je bilo tužno. Imate pravo na kritiku, ali bolje da smo ranjeni, nego ubijeni. Igrači su mi jako žalosni i tužni, znate zašto, ja to ne bih želio spominjati, rekao je Stanko Poklepović nakon 2-2 protiv Zadra.

Štimčev Zadar vodio je 2-0 golovima unutar samo šest minuta. Imali su Zadrani šansu dotući Hajduk, ali nisu uspjeli. Ponajviše zahvaljujući Ivanu Pešiću koji je u dvije sjajne situacije sam rješavao sve, umjesto da doda loptu puno bolje postavljenim suigračima. Hajduk je to kaznio i uzeo bod. Splićani su se vratili golovima Balića i Maglice u drugom poluvremenu. Špaco je rekao kako ga Štimac nije iznenadio.

- Zadar me nije iznenadio. Igrali su otvoreni, a to što smo ostali na 2-2, to je neka druga priča. Mislio sam da s pet iskusnih igrača mogu spriječiti svaku opasnost u obrani, međutim to se tako nije dogodilo. Presretan sam što je Balić ušao, napravio preokret, i pokazao potencijal. On je vratio utakmicu na našu stranu - kaže Špaco.

Štimac: Tuga u našoj svlačionici

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Stanje u našoj svlačionici najbolje opisuje što se dogodilo. Umjesto radosti, tuga. Zaslužili smo više od boda. Ali nitko nam nije kriv. Sami smo si krivi. Imamo četiri na jedan kod rezultata 2-0. Da je bilo manje egoizma, pobijedili bismo, rekao je Štimac osvrnuvši se na situaciju u kojoj je Ivan Pešić išao u kontru i sve riješio sam. 

Ivo Čagalj/PIXSELL

- Šteta. Imali smo ih priliku matirati. Ali eto. Kao što sam rekao. Da je bilo manje egoizma... Na Poljudu sam kao doma. Moje srce je ovdje. Svaki pravi hajdukovac s tugom gleda kroz što sve prolazi naš klub - dodao je Štimac.

Igrači Zadra svjesni su da su prokockali veliku šansu. Imali su priliku slaviti na Poljudu prvi put od 2009. godine kad je bilo 1-0. No morat će se zadovoljiti s bodom.

- Bolje smo bili postavljeni u prvom poluvremenu na Poljudu. Hajduk nam nije mogao stvoriti šanse. A kasnije smo pali zbog iskustva. Možemo žaliti za pobjedom koja je propala zbog sebičnosti i egoizma nekih igrača - rekao je Vedran Ješe.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu