Obavijesti

Sport

Komentari 314

Srna: HNS bi morao prebaciti utakmicu protiv Italije u Split

Srna: HNS bi morao prebaciti utakmicu protiv Italije u Split
1

Sad očekujem dogovor HNS-a i Splita oko utakmice s Italijom. Dalmacija čeka Italiju. A već je odlučeno? Nisam znao. Onda poručujem da se prebaci u Split...

VIDEO

Hrvatska je s uvjerljivih 5-1 svladala Norvešku pred 25.000 gledatelja na zagrebačkom Maksimiru, a iako izbornik Niko Kovač nije bio sasvim zadovoljan, igrači su većinom složni kako je rezultat sjajan. 

- Igra nije bila spektakularna, nije bila kao u prethodnim utakmicama, ali drugo poluvrijeme je bilo vrlo elegantno i bez puno muke. Ja se osjećam OK, izdržao sam 90 minuta i sve je super - rekao je Luka Modrić pa se osvrnuo na činjenicu kako protiv Italije neće igrati Vedran Ćorluka:

- Ćorluka nam neće igrati protiv Italije i to je veliki hendikep, ali moramo pronaći rješenje. Tu su Šifo, Lovren ili neko treći. Moramo biti pravi - zaključio je Luka. 

Ivan Rakitić večeras i nije bio u svojem najboljem izdanju pa je nakon utakmice i sam istaknuo kako 'može i mora bolje'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nije to bilo najbolje. Moramo puno poboljšati neke stvari. Moramo i razgovarati što nije bilo dobro, a ja prvi moram poboljšati nešto u svojoj igri - rekao je Raketa. 

Kapetan Darijo Srna istaknuo je kako je u Zagrebu bilo fantastično, no kako je sada vrijeme za Split. 

- Sad očekujem dogovor HNS-a i Splita oko utakmice s Italijom. Dalmacija čeka Italiju - rekao je Srna, a kada su mu novinari objasnili kako je sve već ipak odlučeno i kako će se opet igrati u Maksimiru, Srna je poručio:

- A već je odlučeno? Nisam znao. Onda predlažem i poručujem neka se utakmica prebaci u Split - kratak i jasan je bio kapetan, koji je istaknuo još jednu stvar:

- Hrvatska je pokazala i da s deset igrača može zabiti dva gola, a to mogu samo najveće momčadi - pojasnio je Srna. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 314
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu