Obavijesti

Sport

Komentari 163

Srpski mediji: Dogovoreno je, Prosinečki od danas u Zvezdi!

Srpski mediji: Dogovoreno je, Prosinečki od danas u Zvezdi!
10

Ponuda je na stolu, a ja se moram brzo odlučiti. To će biti danas, rekao je Robert Prosinečki. Čelnici Zvezde srpskim su medijima, pak, otkrili da je sve dogovoreno

VIDEO

Robert Prosinečki je novi trener Crvene zvezde, piše srpski Press pozivajući se na pouzdane informacije neimenovanog izvora iz samog vrha kluba.

Žuti bi prema njihovim saznanjima već danas trebao biti postavljen na mjesto trenera, a medijima će ga predstaviti na konferenciji za novinare u četvrtak. Legenda Zvezde, Reala, Barce, Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije tako bi po prvi put u svojoj trenerskoj karijeri samostalno preuzeo jedan klub. I to Zvezdu, koja grca u problemima i godinama već gleda u leđa najžešćem rivalu Partizanu.

Žuti je najbolje rješenje za klub, sutra će biti predstavljen kao novi trener Zvezde, tvrde u klubu

- Dogovorili smo sve s Prosinečkim, on će sutra biti predstavljen javnosti kao novi trener Zvezde. Smatramo da je u ovom trenutku to najbolje rešenje jer se radi o legendi kluba, ljubimcu navijača i čovjeku koji je veliko ime ne samo Crvene zvezde, već i europskog nogometa - rekao je za Press izvor iz kluba nakon što je dojučerašnji trener Kristić dobio otkaz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Robi je u subotu bio na utakmici Zvezde i Vojvodine na Marakani i u Srbiji su se munjevitom brzinom sipale ekskluzive kako Žuti preuzima klupu 'crveno-bijelih', a sam Prosinečki u svojim izjavama je bio odmjeren te nije zatvarao mogućnost da se i to dogodi jednog dana.

Danas ću odlučiti. Znam da će biti raznih komentara, ali nije me briga, kaže Prosinečki

- Ponuda da postanem trener Crvene zvezde je na stolu, znam da se brzo moram odlučiti. To će biti danas - rekao je Prosinečki za Večernji list.

Dakle, Zvezda je 'otkrila karte, čeka se još samo njegov odgovor, a prema onome što pišu srpski mediji, Žuti je odlučio. Vraća se u Crvenu zvezdu. Navodno će imati plaću 100.000 eura, a za pomoćnika će dovesti Gordana Ciprića, sadašnjeg pomoćnika u Zagrebu. Delije su navodno podijeljene. Prosinečkog obožavaju, no ne sviđa im se njegovo trenersko neiskustvo. Sve još treba 'amenovati' i Slaven Bilić, Robertov prijatelj i šef u reprezentaciji bez kojeg su ovi 'vatreni' nekako nezamislivi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 163
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.