Obavijesti

Sport

Komentari 32

Stanićev savjet Pašaliću: Ti samo slušaj Josea i ne brini...

Stanićev savjet Pašaliću: Ti samo slušaj Josea i ne brini...
1

PAŠALIĆU 220.000 EURA Hajduk će dobiti 2,2 milijuna eura od kojih 30 posto ide Gradu Splitu, a deset posto, 220.000 eura igraču. Do ljeta Mario ostaje u Hajduku

VIDEO

Nije imao vremena niti prošetati Londonom, Mario Pašalić (18) direktno iz zračne luke Gatwick taksijem je odjurio u Chelseajev kamp gdje su ga već čekali Marin Brbić i sportski direktor Goran Vučević.

Istodobno kad i on iz Turske, iz Splita je poletio i njegov rođak Josip Pašalić s torbom punom Marijevih stvari jer u Turskoj na pripremama sa sobom nije imao praktički ništa osim Hajdukove službene odjeće.

Mario je u četvrtak prošao detaljni liječnički pregled i potpisao ugovor s jednim od najmoćnijih klubova na svijetu, a već jučer poslijepodne vratio se kući u Split.

Jedina stvar koju je Pašalić kupio u Londonu je poklon majci za rođendan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mario se vraća u Hajduk do ljeta isključivo na njegovo inzistiranje, ali u ugovoru stoji da je od 1. srpnja igrač Chelseaja i da od tog trenutka može ići na posudbu isključivo u neki od klubova iz liga petice - potvrdio je po povratku u Split menadžer Ivica Lončar.

Neslužbeno, Hajduk ga je za tih šest mjeseci na Poljudu nagradio s deset posto od kompletnog ugovora koji navodno iznosi 2,2 milijuna eura. S tim da će Hajduk točno 30 posto, oko 660.000 eura, odmah čim dobije novac morati vratiti Gradu Splitu na ime kredita. Hajduku bi dakle trebalo ostati oko 1,3 milijuna eura.

- Sve je ok, od ponedjeljka se vraćam treninzima i skoncentriran sam samo na Hajduk u idućih šest mjeseci - kaže Mario, koji tek mora položiti vozački ispit.

- Nema brige, iščupat ćemo mu volan i prebaciti ga na drugu stranu da se pomalo privikava na Englesku - nasmijao se po povratku iz Londona rođak Josip.

Kad se u srpnju vrati u London, prvi dio posla je prilagoditi se na režim Josea Mourinha. A njega igrači ili obožavaju, poput Modrića ili Drogbe, ili ne podnose, kao Mata ili Casillas.

- Moj savjet? Neka samo bude pošten u odnosu s Mourinhom, marljiv i neka ga sluša. To će mu se vratiti - rekao je Mario Stanić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi