Obavijesti

Sport

Komentari 80

Štimac tvrdi: U glavi već imam momčad za utakmicu u Srbiji

Štimac tvrdi: U glavi već imam momčad za utakmicu u Srbiji
1

Tu smo radi pobjede, kako bismo se vratili u pobjedničko raspoloženje. Imamo premalo vremena, samo 48 sati, da bismo nešto konkretnije radili, rekao je Štimac

VIDEO

Hrvatska večeras u Vaduzu igra prijateljsku utakmicu protiv Lihtenštajna. Prilika je to izborniku Igoru Štimcu da isproba neke kombinacije uoči kvalifikacijske utakmice protiv Srbije koja se igra 6. rujna na Marakani.

- Tu smo radi pobjede, kako bismo se vratili u pobjedničko raspoloženje. Imamo premalo vremena, samo 48 sati, da bismo nešto konkretnije radili. Moramo paziti da se ne dogodi nešto nepredviđeno po pitanju ozljeda - rekao je Štimac, te dodao:

- Ne bih rekao da je ovo uigravanje za Srbiju, s obzirom da Lihtenštajn ne odgovara onome što Srbija predstavlja u nogometnom svijetu, no svaki se kandidat ima priliku nametnuti. Imam u glavi momčad za Srbiju, ukoliko ti igrači budu zdravi, u natjecateljskoj formi i standardni u klubovima. Poraz od Škotske bio je iznenađenje, ali moramo misliti na sebe.

Izbornik se nada ranom golu kako ne bi bilo nekih problema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Lihtenštajn napreduje, to je pokazao u posljednjim utakmicama. Igraju ono što je njima moguće, imajući u vidu da se radi o maloj zemlji. Osim Bosne i Hercegovine, nitko ih nije deklasirao u kvalifikacijama, objektivan su problem svojim protivnicima. Protiv momčadi koje su osuđene na obranu uvijek je odlučujuće što ranije postići gol - rekao je Štimac.

Lihtenštajn je vrlo disciplinirana ekipa, ali Štimac smatra kako problema ne bi trebalo biti.

- Uz sav dužan respekt, ne mislim da Lihtenštajn ima pojedinca koji odskače. Organizirani su kao grupa, brane se kompaktno, svim silama, a protivnika ugrožavaju protunapadom. Protiv Slovačke su često pucali prema golu - zaključio je izbornik.

Za Hrvatsku bi večeras trebao debitirati lijevi bek Dinama Josip Pivarić, a prvih 11 bi trebalo izgledati ovako:

Pletikosa - Srna, Ćorluka, Vida, Pivarić - Rakitić, Badelj, Modrić, Milić - Mandžukić, Eduardo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet