Obavijesti

Sport

Komentari 38

Suarez 'redsima': Ne raskidajte vezu Gerrarda i navijača kluba

Suarez 'redsima': Ne raskidajte vezu Gerrarda i navijača kluba
6

Znam Stevena jako dobro i on nikada ne bi volio napustiti Liverpool. Klub je dio njega. Jedini način da ode iz kluba je da klub kaže kako ga više ne želi, kaže Luis

VIDEO

Prije nekoliko mjeseci započele su priče o mogućem odlasku Stevena Gerrarda iz Liverpoola. Legenda kluba nosi crveni dres od trenutka kada je krenuo u školu i jedini je od istinskih velikana kada je u pitanju istinska lojalnost svome klubu. Za razliku od Francesca Tottija, Ryana Giggsa ili Johna Terryja koji su kao klinci ipak igrali i za druge klubove, dečko s Merseysidea od svog prvog koraka na travnjak 1987. godine nije prestao igrati za 'redse'. 

Klub s Anfielda, na svoju sramotu, još mu uvijek nije ponudio novi ugovor, a kako stvari sada stoje nakon svibnja 2015. Steven bi mogao zaista zaigrati negdje drugdje. 

- Imam 34 godine, ali ne mislim prestati igrati. Trenutno imam ugovor do svibnja i hoću li nastaviti igrati u Liverpoolu, ili negdje drugdje još uvijek ne znam. Ta odluka je isključivo na klubu. Ja znam gdje bih volio igrati, ali ne pita se samo mene - rekao je nedavno Gerrard i rastužio milijune navijača 'redsa'. 

'Klub je dio njega'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prošle je godine Liverpool bio tako blizu osvajanja naslova, no na kraju ipak nije uspio. Ove sezone ostali su bez najboljeg igrača Luisa Suareza koji čvrsto vjeruje kako Steven Gerrard, koji je debitirao za seniorsku momčad 1998. godine, nikako ne smije napustiti Liverpool. 

- Veza između Stevena i navijača Liverpoola ne bi smjela nikada biti prekinuta. On jednostavno na Anfieldu mora završiti karijeru. Znam Stevena jako dobro i on nikada ne bi volio napustiti Liverpool. Klub je dio njega. Jedini način da ode iz kluba je da klub kaže kako ga više ne želi - rekao je Suarez koji je nedavno javno zahvalio Gerrardu što mu ovaj pretprošle sezone nije dopustio da ode u Arsenal. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića