Obavijesti

Sport

Komentari 74

Sudac se ispričao Redknappu: Harry, osjećam se gore nego ti

Sudac se ispričao Redknappu: Harry, osjećam se gore nego ti
1

Chelsea je u polufinalu FA Cupa slavio protiv Tottenhama 5-1. Luka Modrić je bio jedan od najlošijih igrača, a Chelseaju je priznat drugi gol iako lopta nije prešla crtu

VIDEO

John Terry pohitao je Juanu Mati u zagrljaj proslaviti gol iako je znao da lopta nije prošla crtu. Chelsea je poveo 2-0 u polufinalu FA Cupa protiv Tottenhama.

- Mislim da me lopta pogodila. Ne mislim da je prešla crtu iako još nisam pogledao snimku. Već duže vrijeme želimo novu tehnologiju u nogometu i nadam se da ćemo je uskoro dobiti - rekao je John Terry nakon utakmice.

Trener Spursa Harry Redknapp bio je bijesan na suca Martina Atkinsona. No morao bi biti bijesan i na pomoćnika koji mu je ili signalizirao da je lopta prešla crtu ili se samo složio s njegovom procjenom. Ni jedan od sudaca nije mogao vidjeti da lopta nije ni taknula crtu. Svejedno su priznali gol.

- Sudac je pogledao snimku nakon utakmice i rekao mi da se osjeća gore nego ja. Rekao sam mu da mu ne vjerujem. Nije to napravio s namjerom, ali ne shvaćam kako je mogao priznati gol - rekao je Redknapp.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Spursi su uspjeli smanjiti na 2-1, no onda je Chelsea dao gas i s 5-1 razbio Tottenham u čijim je redovima Luka Modrić bio jedan od najlošijih na terenu. Spornu odluku suca Atkinsona komentirao je i trener Chelseaja Di Matteo.

- Lopta očito nije prošla crtu, priznat nam je nepostojeći gol, ali sjetite se koliko puta Chelseaju nije priznat gol - rekao je talijanski trener.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...