Obavijesti

Sport

Komentari 38

Sve utakmice: Kiks Slovenije, Crna Gora izgubila sve nade...

Sve utakmice: Kiks Slovenije, Crna Gora izgubila sve nade...
2

Crna Gora je na svom terenu izgubila od Austrije rezultatom 2-3 i tako izgubila sve šanse da izbori treće mjesto. Austrija je i prije ovog susreta osigurala prvo mjesto

VIDEO

Nakon uzbudljivog jučerašnjeg dana, odigran je novi niz od devet utakmica u sklopu kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo sljedeće godine u Francuskoj. Odigrane su po tri utakmice u skupinama C, E i G. 

Skupina C

Španjolska je kod kuće s uvjerljivih 4-0 ispratila Luksemburg te tako uoči posljednjeg kola potvrdila prvo mjesto u skupini zahvaljujući kiksu Slovačke, koja je na svom terenu poražena od Bjelorusije 0-1. Bjelorusija je unatoč tome što je i prije ovog susreta izgubila sve mogućnosti za eventualno treće mjesto i odlazak u dokvalifikacije odigrala sjajan susret i slavila 1-0 unatoč tome što je od 65. minute igrala i s igračem manje. Slovačka u posljednjem kolu gostuje kod Luksemburga i pobjeda bi joj osigurala drugo mjesto te izravni plasman u Francusku. 

Ukrajina je pak slavljem 2-0 kod Makedonije osigurala dokvalifikacije i poboljšala svoje šanse da kao najbolja trećeplasirana momčad ode izravno na EP. U posljednjem kolu dočekuje Španjolsku, no ni pobjeda joj neće puno značiti pobijedi li Slovačka Luksemburg. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Skupina E

Englezi su nastavili svoj savršeni niz i na domaćem terenu ostvarili i devetu pobjedu iz isto toliko susreta. Iako su i prije utakmice osigurali prvo mjesto, Englezi su danas svladali Estoniju 2-0. Švicarska je uvjerljivo sa 7-0 svladala San Marino i tako potvrdila drugo mjesto i izravni plasman. 

Slovenija je na domaćem terenu odigrala samo 1-1 protiv Litve te će u dokvalifikacije kao trećeplasirana momčad u skupini. 

Skupina G

Crna Gora je na svom terenu izgubila od Austrije 2-3 i tako izgubila sve šanse da izbori treće mjesto. Austrija je i prije ovog susreta osigurala prvo mjesto, no nije imala 'milosti' prema igračima Crne Gore. Poveli su domaćini preko Vučinića u 32., a izjednačio je Janko u 55. minuti. Beqiraj je u 68. ponovno donio nadu Crnoj Gori, ali Arnautović u 81. ponovno izjednačuje. Vučinić u 87. zbog rasprave sa sucem dobiva dva žuta kartona, a brojčanu je prednost iskoristio Sabitzer u sudačkoj nadoknadi za pobjedu Austrije. Rusija i Švedska su pobjedama na gostovanju kod Moldavije, odnosno Lihtenštajna, nastavile svoju borbu za drugim mjestom u skupini i izravnim plasmanom u Francusku. U boljoj je situaciji Rusija koja ima dva boda prednosti i u zadnjem kolu kod kuće igra protiv Crne Gore. Švedska dočekuje Moldaviju s nadom da će Rusi kiksati protiv Crne Gore. Pobijedi li Rusija, Švedska će u dokvalifikacije. 

Skupina C

  • Makedonija - Ukrajina 0-2
  • Slovačka - Bjelorusija 0-1
  • Španjolska - Luksemburg 4-0

Skupina E

  • Engleska - Estonija 2-0
  • Slovenija - Litva 1-1
  • Švicarska - San Marino 7-0

Skupina G

  • Crna Gora - Austrija 2-3
  • Lihtenštajn - Švedska 0-2
  • Moldavija - Rusija 1-2
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi