Obavijesti

Sport

Komentari 167

Torcida bi 'pomagala' šakama: Batine ne pomažu ozdravljenju

Torcida bi 'pomagala' šakama: Batine ne pomažu ozdravljenju
6

Navijači ne žele prodaju kluba, ne žele ni nove dugove, a kad kola krenu nizbrdo, počinju prijetnje. Zar je pošteno Andriju Balića (17) ispratiti s terena prijetnjama?!

VIDEO

Navijači Hajduka , ako već ne žele nova zaduženja ni prodaju Hajduka privatnom vlasniku, morali bi se naoružati strpljenjem jer prijetnje batinama neće nimalo ubrzati proces ozdravljenja njihova kluba.

VIDEO

Ako i apstrahiramo elementarnu pristojnost i odgoj, jer nitko nema pravo prijetiti batinama, postoji barem još nekoliko razloga zbog kojih navijači Hajduka nisu smjeli ispratiti igrače povicima: “Dobit ćete batine”. Jedan od njih je to što su pred njima stajali i klinci poput Vlašića, Malokua, Balića...

Mladim igračima koji su budućnost kluba prijetnje batinama neće pomoći u razvoju. Zar je pošteno 17-godišnjeg Balića ispratiti s terena prijetnjama i ružnim povicima, a momak je gotovo sam okrenuo tijek utakmice i vratio Hajduk u život?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nije to bilo pošteno ni prema Stanku Poklepoviću. Kako zbog njegovih poznih godina, tako i zbog svega što je napravio za Hajduk. Šjor Stanko je nekoliko dana prije nastavka prvenstva uzeo psihički i fizički ranjenu momčad, zasukao rukave i prionuo poslu. Hajduk ni pod Tudorom nije blistao, pa kako bi u nekoliko dana Poklepović mogao nešto bitno popraviti?

Na kraju, nije to bilo pošteno ni prema projektu “narodnoga kluba” , iza kojeg su i navijači stali. Žele li financijski saniran i stabilan Hajduk, moraju biti svjesni da klub mora proći katarzu na svim razinama. Ako se mora trošiti na preživljavanje i vraćanje dugova a ne na pojačanja, očekivano je da rezultati nisu onakvi kakve navijači žele.

- Dida mi je čekao naslov prvaka od 1955. do 1971., otac ga je čekao od 1979. do 1992., ja čekam od 2005. i čekat ću koliko god bude trebalo, samo da klub opet stane na svoje noge - kazao je na tribini posvećenoj stanju kluba jedan od navijača .

Doista, zar zbog nekoliko loših rezultata treba ugroziti projekt koji za cilj ima ozdravljenje kluba? I koja je alternativa? Instant rezultat može se napraviti samo prodajom kluba privatnom investitoru ili kupnjom pojačanja. Navijači ne žele ni privatnog vlasnika ni nova zaduživanja. Ako je tako, onda jezik za zube i naoružajte se strpljenjem. Jer ozdravljenje kluba i bolji rezultati neće doći tako brzo. A prijetnje neće taj proces ubrzati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 167
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub