Obavijesti

Kolumne

Komentari 105

Torcida sad i doslovno može nabiti Dinamo na onu stvar

Dinamo je 'lansirao' kondome s logom kluba. Jedini tko je s oduševljenjem dočekao briljantni suvenir je Torcida, koja sad i doslovno može nabiti Dinamo na onu stvar

VIDEO

I ovaj YouTube nabijem na ku..., vikao je Zdravko Mamić na atletskoj stazi, ispod južne tribine, nesvjestan da će te njegove riječi poslužiti kao sjajan obrazac za marketinški podvig.

Niti sat vremena kasnije, jedan od marketinškh genijalaca u Dinamu, na tavanu stadiona, otvorio je staru škrinju, onu s davno spremljenim idejama, za koje samotni akcijski junaci misle da im više nikad neće trebati i ispalio:

- Znam o čemu razmišljate, “jesam li ispucao svih deset ideja ili samo devet?“. Da budem iskren, u ovoj gužvi ni ja se ne sjećam točno - poslužio se Callahanovim riječnikom marketinški genije.

Svašta se u tri desetljeća dogodilo, pao je Berlinski zid, urušio se komunistički imperij, Afroamerikanac je postao predsjednik SAD-a, no nitko još nije, eto, napravio kondome sa logom kluba. Još bi ta ideja imala smisla da ovdje nije riječ o 'najkatoličkijem i najsvetijem' klubu u Hrvata, kako ga je okarakterizirao pokojni predsjednik. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nisu na internet ni postavili fotografije najnovijeg suvenira, a Papa je već zatražio mišljenje Papinskog vijeća. O uporabi kondoma već se žučno raspravljalo tijekom njegova pontifikata, no ovakav udarac, aperkat u bradu, nisu očekivali. Da će na smanjenju nataliteta inzistirati klub, od kojeg su najmanje očekivali, za Vatikan je bilo previše.

Jedini tko je s velikim oduševljenjem dočekao briljantni suvenir je Torcida. Vjerovali ili ne, ostvarila im se želja, pa sad, sasvim legitimno, mogu nabiti Dinamo na onu stvar.

Teško je prozrijeti u um tih genijalaca, no tko zna što se sljedeće može očekivati. Nimalo se ne bih iznenadio da na Dinamovoj 'suvenirnici' osvane, recimo, WC papir s Dinamovim grbom. Pa, eto, da svi mogu brisati stražnjicu s Dinamovim grbom. Ili, pelene za odrasle s malim pisanim slovom d.

- Marko, daj donesi djedu one plave pelene, omaklo mi - vikao bi stari 'modri' kibic unuku.

Nisam siguran, ali nekako mislim da bi kondom s Dinamovim grbom bio najpotrebniji upravo genijalcima koji su ga osmislili. Nek' se nađe. Dosta je takvih 'mozgova'.

- Znam o čemu razmišljate, “jesam li ispucao svih deset ideja ili samo devet - ponovio bi 'modri' um.

Nažalost, samo devet.

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang