Obavijesti

Sport

Komentari 77

Tudor: 'Osijek je jako motiviran na Hajduk, bit će teško igrati...'

Tudor: 'Osijek je jako motiviran na Hajduk, bit će teško igrati...'
2

Trener Hajduka Igor Tudor dan uoči gostovanja u Osijeku u šestom kolu MAXtv Prve lige najavio je novi ispit u Gradskom vrtu. Bijelo-plavi uvijek su bili nezgodni za "bile"

VIDEO

Tri dana nakon prve utakmice četvrtog pretkola Europske lige u kojoj je njegova momčad održala aktivan rezultat s gostovanja protiv Dnjipra (2-1), Igor Tudor stao je pred novinare. Hajduk sada nakratko čeka povratak u domaće prilike , motivirani Osijek dočekuje "bile" u nedjelju od 19 sati u šestom kolu MAXtv Prve lige.

VIDEO

- Svaka je utakmica bitna, nema te koje nije bitna , od prijateljske pa do zadnjeg kola. S tim mentalitetom idemo u Osijek. Želimo odigrati jednu dobru utakmicu, ako je moguće pobijediti - rekao je Tudor na konferenciji za novinare.

Zna se da su bijelo-plavi uvijek "nabrijani" na Splićane na svom terenu, stoga nema mjesta opuštanju.

- Osijek je uvijek tradicionalno nezgodan protivnik, jako motiviran na Hajduk tako da nas sigurno očekuje jako teška utakmica.

Zbog velike potrošnje u utakmici u Kijevu Tudor će odmoriti neke igrače , svjestan važnosti uzvrata protiv Dnjipra na Poljudu u četvrtak. U Splitu će, među ostalima, ostati i kapetan Mario Maloča . Prilika je to igračima iz drugog plana da se izbore za početnih 11.

- Hajdukova prednost karakteristike su naše igre: jedan dobar moment i pozitivna atmosfera u momčadi . Sigurno će biti promjena u sastavu, malo ćemo osvježiti momčad i šansu će dobiti oni koji su možda malo manje igrali, ali ćemo svejedno imati dobru momčad koja će tamo, u svakom slučaju, ići napraviti dobar rezultat i koja je spremna parirati Osijeku u svim segmentima .

Slavonci su u zadnjem kolu došli do prve pobjede na zahtjevnom gostovanju u Kranjčevićevoj (2-1).

- Osijek nas dočekuje nakon dobrog rezultata, tako da su se i oni sigurno malo napunili optimizmom . Međutim mi smo spremni i motivirani, svi oni koji počnu igrat će našu prepoznatljivu igru i ići samo na ono na što idemo u svakoj utakmici, a to je pobjeda .

Štogod Tudor rekao igračima o Osijeku, sigurno je svima na pameti Dnjipro . No ima pozitivnih stvari koje se mogu prenijeti i na Prvu ligu.

- Plus je taj dobar rezultat koji smo izvukli kod Dnjipra i normalno da je igračima u glavama ta utakmica koja je možda jedna od najvažnijih u zadnjih nekoliko godina . Htio ili ne, to je u glavama, međutim momci su profesionalci i ovo što vidim na treningu, mentalnu prisutnost u svakom detalju, daje mi optimizam - zaključio je trener momčadi s Poljuda.

Momčad Hajduka u Osijek putuje čarterom u subotnjim večernjim satima, a vraća se također avionom odmah nakon utakmice .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani