Obavijesti

Sport

Komentari 45

Od srčanog udara preminuo je Komen, dopredsjednik HNS-a

Od srčanog udara preminuo je Komen, dopredsjednik HNS-a
1

Komenu je pozlilo za vrijeme rekreacije, srušio se na tlo. Pomoć su mu pokušali pružiti u bolnici, ali spasa nije bilo. Komen je bio oženjen te je imao dvoje djece

VIDEO

U Rijeci je u četvrtak kasno navečer u 48. godini života iznenada preminuo Robert Komen, predsjednik Udruge nogometnih prvoligaša i dopredsjednik HNS-a.

Komenu je pozlilo za vrijeme rekreacije, srušio se na  tlo. Pomoć su mu pokušali pružiti u bolnici, ali spasa nije bilo.

Osim kao predsjednika Udruge nogometnih prvoligaša i dopredsjednika HNS-a, Komena će javnost pamtiti i kao predsjednika NK Rijeke, na čije je čelo došao u veljači 2011. godine. Predsjednik Rijeke bio je do dolaska Talijana Gabrielea Volpija u klub.

Komen je bio oženjen te je imao dvoje djece.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

HNS izrazio sućut obitelji Komen

HNS je na službenim stranicama izrazio sućut obitelji Komen, a mi ga prenosimo u cijelosti:

Kasno navečer u četvrtak 21. ožujka iznenada je u 48. godini života preminuo gospodin Robert Komen, dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza i predsjednik Udruge prvoligaša.

Sjajan nogometni dužnosnik, koji je u karijeri obavljao i dužnost predsjednika NK Rijeke, izuzetno je cijenjen i u poslovnim krugovima, a trenutno je obavljao dužnost direktora Regionalne razvojne agencije Porin.

Kao i svima u nogometu, bila mi je čast poznavati Roberta i zadovoljstvo surađivati s njim. U ime Hrvatskog nogometnog saveza i cijele nogometne obitelji, izražavam duboku sućut obitelji Roberta Komena zbog ovog nenadoknadivog gubitka.

Naše misli su s Vama.

Od srca Vaš, Davor Šuker

Predsjednik HNS-a

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu