Obavijesti

Sport

Komentari 34

Unitedova obrana je smiješna: 'Crveni vragovi' su izvukli remi

Unitedova obrana je smiješna: 'Crveni vragovi' su izvukli remi
10

Manchester United dvaput je gubio na gostovanju kod West Bromwich Albiona, ali se dvaput vraćao. Marouane Fellaini je zabio prvijenac, a Blindov gol bio je za 2-2

VIDEO

Manchester United odigrao je 2-2 na gostovanju kod West Bromwich Albiona u sklopu 8. kola Premiershipa. WBA je dvaput vodio na svom Hawthornsu, na kojem je United izgubio tek jedanput, 2003. godine u Liga kupu. Prije dvije sezone na ovom stadion u spektakularnoj utakmici bilo je 5-5.

U susretima ove dvije momčadi uvijek je padalo tri ili više golova, tako je bilo i ovoga puta. WBA je sjajno krenuo. Stephane Sessegnon zabio je za vodstvo već u 8. minuti utakmice. Fantastičan potez Sessegnona i udarac u rašlje. 

Obrana kao švicarski sir

United je pod vodstvom Van Gaala u devet natjecateljskih utakmica tek dvaput odigrao, a da nije primio gol. Nizozemski trener u drugom je dijelu uveo Marouanea Fellainija. Ovaj mu se odužio već nakon dvije minute i 35 sekundi zabivši majstorski nakon solo akcije. Drugi je to najbrži gol u Premiershipu ove sezone koji su zabili rezervni igrači, ujedno i Fellainijev prvijenac u 24. nastupu za klub.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
REUTERS/PIXSELL

No Unitedova obrana ponovno je "briljirala". Za novu prednost West Bromwich Albiona zabio je Saido Berahino u 65. minuti utakmice. Naivno je ispala obrana Uniteda, koja je pokušala namjestiti zaleđe. Berahino je vješto izbjegao zamku, izašao pred golmana Uniteda i zabio za 2-1. 

Samo se ti deri

Nije pomoglo Unitedu ni to što je Rafael, koji je bio jedan od krivaca za loše namješteno zaleđe, pokušao poremetiti koncentraciju Berahinu tako što je iza njega vrištao. No nogometaš West Bromwicha mirno je zabio za 2-1.

twitter

Nizozemca na klupi spasio Nizozemac na terenu

United je spasio Daley Blind. Nizozemac je zabio preciznim udarcem samo tri minute prije kraja utakmice za remi. United je u zadnjim minutama utakmice opasno pritisnuo, no West Bromwich je izdržao. Vrlo dobra utakmica.

REUTERS/PIXSELL

Premiership, 8. kolo:

  • WBA - Manchester United 2-2 (Sessegnon 8, Berahino 65 / Fellaini 48, Blind 87)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener