Obavijesti

Sport

Komentari 160

Utučeni nakon nove europske sramote: Propustili smo priliku

Utučeni nakon nove europske sramote: Propustili smo priliku
3

Europsko proljeće ostat će samo san za Dinamove igrače. U Rumunjskoj su imali veliku priliku ostati u igri da prezime, no i to su uspjeli uprskati protiv slabašne Astre

VIDEO

Nakon novog ispadanja iz Europe prije Božića, 'modri' igrači izgledali su kao školarci koji umjesto na praznike moraju na popravni. No popravnog za Dinamo ove sezone više nema. Ispali su iz Europe, Rijeka im diše za vratom, Hajduk je uzburkao vode u HNS-ovoj igraonici i sve što je donedavno izgledalo idilično sada je na pragu kaosa.

A da stvar bude još gora po 'modre', Red Bull je svoj posao u Škotskoj odradio. No kako je jučer, a da budemo iskreni i ne samo jučer, izgledao Dinamo, ne bi im pomogla ni cisterna tog energetskog napitka.

- Čuo sam da je Salzburg dobio u Škotskoj. Kakvu smo priliku propustili da kod kuće protiv Celtica igramo za prolaz - rekao je jučer neprimjetni Angelo Henriquez.

Čileanac polako počinje shvaćati u kakvu je nogometnu stvarnost stigao iz Manchestera i već razmišlja kako što prije otputovati na odmor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne znam kako bih opisao što se dogodilo i zašto nismo bili na razini koju bismo željeli, nismo uspjeli ostvariti ono što smo svi skupa htjeli. Teško nam je svima, ali moramo pronaći način kako vratiti samopouzdanje jer imamo još utakmica do odmora - prenosi riječi Henriqueza Dinamova stranica.

Domagoj Antolić s kapetanskom je trakom na ruci predvodio 'modre', no vezni red kojim je on trebao dirigirati izgledao je smiješno.

- Imali smo neke prilike u prvom dijelu, mogli smo na odmor otići s prednošću, no treba biti realan pa reći da su mogli i oni. Naravno da nam je svima jako žao, posebno kada smo čuli da je Salzburg dobio u Škotskoj i znamo kakvu smo priliku propustili, no moramo se dignuti i završiti polusezonu na najbolji mogući način - zaključio je Antolić.

Eto, od one 'pobijedit ćemo sve utakmice do kraja godine' pa do toga da najavljuju najmanju moguću štetu kako bi bezbrižno otputovali na odmor. No što nakon toga? Prodaja igrača, kupovina novih, vjerojatno iste (ne)kvalitete, stvaranje nove momčadi koja će po ocjeni 'stručnjaka' biti i bolja od najbolje u posljednjih 10 godina? Vrlo vjerojatno sve od navedenog, a to samo znači da je u Dinamu sve po starom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 160
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu