Obavijesti

Sport

Komentari 49

Vargić je uvjeren: Sevilla pada uz pomoć s prepunih tribina

Vargić je uvjeren: Sevilla pada uz pomoć s prepunih tribina
1

Ivan Vargić zadnji je gol u europskim utakmicama na Kantridi primio prije gotovo godinu dana. Posljednji mu je početkom studenog 2013. godine zabio Plea iz Lyona

VIDEO

U goste nam vjerojatno dolazi najjači protivnik s kojim smo u Europskoj ligi igrali u posljednje dvije sezone, rekao je Ivan Vargić, sjajni golman Rijeke.

Vargić je jedan od četiri riječka reprezentativca. Niko Kovač ga je nakon “akcije” Malta pozvao i za dvije kvalifikacijske koje ćemo igrati u listopadu. Ivan je velika Kekova uzdanica. Gotovo godinu dana nije primio gol u Europi na domaćem terenu. Posljednji mu je početkom studenog 2013. godine zabio Plea iz Lyona. Nakon toga je počela serija od četiri utakmice u kojima nije primio ni gol. Zaustavio je Vargić napadače Vitorije Guimaraes, Ferencvarosa i nedavno Sheriffa.

- Optimisti smo. Znamo koliko vrijedimo i samopouzdanje je vrlo veliko - kaže riječka “hobotnica” i nastavlja:

- Vjerujem da Sevilla uz pomoć s tribina može pasti. Nikome nije lako igrati na Kantridi.

Za senzaciju i pobjedu Rijeka će morati odigrati jednu od najboljih utakmica pod Kekovim vodstvom, a Vargić će sigurno biti zaposlen. Ako bude kao dosad, onda će Sevilla imati problema.

Carlosu Bacci uoči utakmice s Riječanima su povećali ugovor

U Rijeku Sevilla dolazi s 22 igrača, a među njima je devet novih. Neki od njih, poput Krychowiaka, Vidala, Tremoulinasa i Suareza, trebali bi početi večerašnju utakmicu. Unai Emery, trener Andalužana, još nema uigranu momčad. Najveća će opasnost, naravno, biti Carlos Bacca. U četiri utakmice u Primeri zabio je četiri gola. Uoči ogleda u Rijeci povećali su mu ugovor, a u Kolumbiji je radio kao kondukter.

Gostovanja su problem: Samo jedna pobjeda u 2014. godini

Sevilla je aktualni pobjednik Europske lige, ali ne može se baš pohvaliti dobrom igrom u gostima u ovom natjecanju. Andalužani su u 2014. godini dobili samo jednu od četiri gostujuće utakmice u Europskoj ligi, i to u svojem gradu, u gostima kod Betisa u osmini finala. Odigrali su 2-2 u Mariboru, a izgubili su od Porta i Valencije. Gostovanja su očito mali problem za španjolsku momčad.

Rijeka - Sevilla (Kantrida, 19 sati)

  • Rijeka: Vargić - Tomečak, Samardžić, Lešković, Leovac - Jugović, Jajalo, Cvijanović, Kvržić - Kramarić, Krstanović
  • Sevilla: Rico - Figueiras, Carrico, Pareja, Tremoulinas - Krychowiak, Suarez, Mbia, Vitolo - Vidal, Bacca
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani