Obavijesti

Sport

Komentari 149

Vedran Ćorluka je napustio trening zbog zatezanja lože

Vedran Ćorluka je napustio trening zbog zatezanja lože
1

Osjetio je nakon pola sata treninga lagano zatezanje. Nadamo se da je sve OK. Ćorluka će sutra ići na pregled pa ćemo znati nešto više, rekao je izbornik Bilić

VIDEO

Tek što je u četvrtak ostao bez trećeg reprezentativca Ive Iličevića, hrvatski izbornik Slaven Bilić dobio je novu glavobolju. Vedran Ćorluka napustio je popodnevni trening nakon što je osjetio zatezanje u zadnjoj loži. No, Bilić ne paničari.

- Nije to toliko loše. Osjetio je nakon pola sata treninga lagano zatezanje. Nadamo se da je sve OK. Ćorluka će sutra ići na pregled u Varšavu pa ćemo znati nešto više - rekao je izbornik za HTV.

Ćorluka je istu ozljedu imao i u ožujku u susretu protiv Švedske u Maksimiru, pa je pauzirao više od mjesec dana. Tako da su vrlo male šanse da zaigra protiv Irske u nedjelju.

Kapetan Darijo Srna izrazio je žaljenje zbog neočekivanog broja 'otpisanih' zbog ozljeda (Lovren, Olić, Iličević), no tvrdi da Hrvatskoj to neće poremetiti planove za Irsku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Rijetko smo imali cijelu ekipu na okupu. Šok nam je ozljeda Ivice Olića i Ive Iličevića pa sad Vedran Ćorluka. To nam ne mijenja planove. Spremamo se u nedjelju da pokažemo svoje pravo lice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 149
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu