Obavijesti

Sport

Komentari 10

Vlašić: Dosta mi je odmaranja, sjedio sam i na bratovoj svadbi

Vlašić: Dosta mi je odmaranja, sjedio sam i na bratovoj svadbi
3

Nakon potresa mozga morao sam strogo mirovati pa sam i na bratovu vjenčanju samo sjedio, kaže Nikola Vlašić, koji se vraća u momčad za utakmicu protiv Splita

VIDEO

Slučajno ili ne, ali otkad za Hajduk ne igra Nikola Vlašić, “bijeli” ne pobjeđuju. Nakon što je u Osijeku dobio potres mozga, Hajduk je ispao od Dnjipra, izgubio derbi s Dinamom i prijateljski ogled sa Slavijom te remizirao sa Zagrebom.

- Ma to je slučajnost, poklopilo se, pa nisam ja baš toliko važan - skroman je Nikola, koji će se danas (19 sati) u gradskom derbiju sa Splitom na Parku mladeži vratiti na teren nakon dva tjedna.

- Ovo mi je bilo najteže razdoblje u životu, nikad nisam tako dugo bio bez treninga. I još sam morao propustiti Dnjipro i Dinamo. I na bratovu piru sam samo sjedio. Užas... - kaže.

Liječnici su naredili mirovanje u zatamnjenoj prostoriji, bez mobitela, TV-a. Ali nije se baš samo odmarao. Kako mišići ne bi atrofirali, otac Joško složio mu je program vježbi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Prvih sedam dana sam se pridržavao uputa liječnika, ali sam utakmice morao pogledati na TV-u, nisam izdržao. Proživljavao sam svaku šansu, na svaku Kalinu obranu srce bi mi stalo.

Tudor jedva čeka da mu se vrati u momčad.

- Nisam očekivao ovoliku minutažu, hvala treneru na tome. Puno sam igrao, ova pauza mi je dobro došla jer se nakupilo i umora. Velika je razlika između juniora i seniora - priznaje Vlašić i dodaje:

- Nisam bio spreman ni na pritisak s tribina. Znao sam što me čeka, ali to treba osjetiti.

U Hajduku je jedan od najbržih, ali zato doma nije jedan od najjačih.

- Nikad nisam mjerio brzinu u kopačkama, ali rado bih se ogledao s dvojicom najbržih suigrača, Kouassijem i Maločom. S Blankom u dizanju utega ipak ne bih, puno je jača od mene - smije se Nikola.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener