Obavijesti

Sport

Komentari 18

Zadnje provjere pred Kantridu: I Dinamo i Rijeka su pobijedili

Zadnje provjere pred Kantridu: I Dinamo i Rijeka su pobijedili
1

Nogometaši Dinama u posljednjoj su pripremnoj utakmici prije Superkupa na Kantridi pobijedili ukrajinski Karpat iz Lavova 2-0. Rijeka je pobijedila Domžale 1-0

VIDEO

Želimo biti bolji, brži, kvalitetniji, koncentriraniji i strpljiviji... Jednostavno bolji nego u prošloj utakmici, najavio je posljednju pripremnu utakmicu trener Dinama Zoran Mamić.

I u svojoj posljednjoj provjeri prije utakmice Superkupa Dinamo je doista odigrao najbolju utakmicu u Sloveniji. Pobijedio je hrvatski prvak ukrajinski Karpat iz Lavova 2-0, a golove su uz sva silna pojačanja na terenu zabili starosjedioci Čop i Brozović.

Već u 22. minuti najbolji Dinamov igrač na pripremama Domagoj Antolić nakon prodora je pogodio gredu. No u 39. minuti nije bilo spasa za Ukrajince, zabija Duje Čop na asistenciju Franka Andrijaševića i tim se rezultatom odlazi na odmor. U drugom dijelu u igru su ušli Pinto, Ibanez, Goncalo, Ćorić i Fiolić, a izašli su Leko, Pivarić, Andrijašević, Machado i Pjaca.

Nakon 15 minuta igre u drugom dijelu Eduardo je pokazao zašto je doveden. Portugalac brani zicer Vasinu i drži prednost 'modrima'. Minutu kasnije dvostruka izmjena u Dinamu, ulaze Brozović i Radonjić umjesto Ademija i Čopa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I upravo je svježi dvojac zaslužan za gol u 73. minuti. Radonjić je sjajno asistirao Brozoviću koji zabija za konačnih 2-0.

  • Kako je Dinamo počeo: Eduardo - Leko, Sigali, Šimunović, Pivarić - Ademi, Andrijašević, Machado - Pjaca, Antolić, Čop

- Općenito sam jako zadovoljan pripremama. Momčad je odlično radila i nije bilo većih ozljeda. Lijepo je završiti glavni dio priprema pobjedom - rekao je Zoran Mamić za službenu stranicu kluba.

Rijeka pobijedila golom Moisesa

I Rijeka je danas igrala svoju posljednju utakmicu prije Superkupa. Momčad Matjaža Keka pobijedila je Domžale 1-0, a jedini gol na utakmici zabio je Moises. Brazilac je u 18. minuti sjajno pospremio povratnu loptu Anasa s nekih 20 metara za, pokazalo se kasnije, pobjedničkih 1-0. U posljednjoj minuti Rijeka je imala još jednu odličnu priliku kada je Tadić na asistenciju Bertoše pogodio stativu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića