Obavijesti

Sport

Komentari 33

Zadrani se žale: I da su padale ćuskije, igralo bi se do kraja...

Zadrani se žale: I da su padale ćuskije, igralo bi se do kraja...
1

ŽALIT ĆE SE Bila je to prava lakrdija u Koprivnici, sprema se žalba, poručili su ogorčeni Zadrani. Jakov Surać kaže kako se Štimčevim dolaskom pokrenulo nešto

VIDEO

Igrao sam na svakakvim terenima u BiH ligi, ali po ovakvom kakav je bio u Koprivnici, nisam nikad, rekao nam je Ivan Krstanović, koji je sa Zadrom u petak navečer izgubio od Slaven Belupa.

Teren je podsjećao na bazen, igrači na vaterpoliste. Bilo je mnogo komičnih situacija, gotovo je nemoguće bilo voditi i dodavati loptu u drugom poluvremenu. Igrači Zadra tražili su da glavni sudac Marko Matoc prekine utakmicu u 72. minuti.

- Htjeli smo prekid da se netko ne ozljedi, nama se na kraju ozlijedio Terkeš. Ma to je dno dna, prava sramota što smo morali igrati pod takvim uvjetima. Sudac je prije utakmice rekao da će se igrati sve i da padaju ćuskije - kaže Krstanović.

Igor Štimac igračima je dao slobodan vikend, na treningu će se pojaviti u ponedjeljak poslijepodne, a jučer je u Zadru opet glavna tema bilo nedobivanje licencije za prvu ligu i utakmica u Koprivnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

“Suca smo molili da prekine utakmicu, to nije bio nogomet, već samoubilačke akcije” - Igor Štimac nakon kraja utakmice u Koprivnici

- Sigurno ćemo se žaliti, spremamo tužbu protiv suca. Utakmica se u takvim uvjetima nije smjela igrati. Svi su igrači bilo izloženi bez razloga - kaže Jakov Surać iz Zadra.

Najavio je Surać izvanredni sastanak vodećih ljudi kluba, sastanak se trebao održati sinoć. Moraju se donijeti neke mjere, kako i što dalje.

- Kakav su samo tajming izabrali. Dva kola prije kraja prvenstva nam kažu kako nismo dobili licenciju. Ovo prvenstvo nije regularno - dodao je Surać, koji dres kluba iz rodnoga grada nosi više od 20 godina.

Dolaskom Igora Štimca, na klupu u Zadru su se neke stvari ipak ponovno pokrenule.

- Uređene su svlačionice, prostorije kluba. Sad tu postoji neki komfor, a što se tiče problema s tribinama, za to bi se ipak trebao pitati grad - rekao je Surać.

Spremaju se žalbe protiv suca Matoca, možda spremaju i tužbu protiv HNS-a, ali teško da će tu biti nekih velikih promjena. Iduće će se sezone na Stanovima, prema svemu sudeći, igrati drugoligaški nogomet. Umjesto Dinama i Hajduka, zadarski će ljubitelji nogometa gledati drugoligaške momčadi. Pitanje je kako dalje. Klubu kao i mnogim ostalima u Hrvatskoj treba svjež kapital. Samo je pitanje gdje ga naći, odgovor na to zasad nemaju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića