Obavijesti

Sport

Komentari 30

Zenga nakon sramote protiv Vojvodine: Navijači, oprostite

Zenga nakon sramote protiv Vojvodine: Navijači, oprostite
1

Nema govora da smo ih podcijenili. Takve se stvari događaju, no ispričao sam se navijačima, rekao je trener Sampdorije nakon velike blamaže protiv Vojvodine

VIDEO

Senzacionalna pobjeda Vojvodine na gostovanju kod Sampdorije (0-4) u trećem pretkolu Europske lige dan poslije dominira talijanskim, a naravno i srpskim medijima. I dok Talijani pišu kako je ovo sigurno kraj europskog puta za Sampdoriju i hvale igrače Vojvodine te razloge poraza traže u kasnijem početku sezone svog kluba u odnosu na goste, mediji u Srbiji na sva usta hvale veličanstvenu predstavu svojih nogometaša.

A trener Sampdorije, legendarni Walter Zenga teško je pronalazio riječi u isprici navijačima za sramotu koju su im priuštili njegovi igrači i on sam.

- Nema niti govora da smo podcijenili Vojvodinu. Takve se stvari jednostavno događaju, no ispričao sam se navijačima. Kada se pobjeđuje, onda smo svi sretni i zadovoljni. Ali kada se ovako gubi, onda se treba ispričati, ne trebate biti Einstein da biste to shvatili - rekao je Zenga.

A odmah nakon utakmice na dvije strane potpuno različite scene. Igrači Vojvodine skinuli su dresove i proslavili povijesnu pobjedu sa svojim malobrojnim navijačima. Zenga je, pak, poveo svoje igrače da se naklone pred domaćim navijačima u znak isprike. Dobili su simfoniju zvižduka u kombinaciji s brojnim uvredama, a Zenga je apelirao na upravu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moramo dovesti još igrača jer inače ovo neće biti dobro.

Nastave li ovako sigurno neće biti dobro. Zna to i miljenik navijača, predsjednik kluba Massimo Ferrero koji je prije utakmice rekao kako mu je 'Bog signalizirao da će biti 4-0 za Sampdoriju'. Rezultat je pogodio, no ne i pobjednika.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu