Obavijesti

Sport

Komentari 116

Zlatanovih "deset zapovijedi": Žena koja ima Zlatana ima sve

Zlatanovih "deset zapovijedi": Žena koja ima Zlatana ima sve
5

Zlatan ne ide na audicije - Kad je bio u Malmöu, Arsenal ga je htio dovesti. Jedini problem bio je što je Wenger htio da prvo dođe na probu. Zlatan na probi? Dobra!

VIDEO

Imao sam noćnu moru, sanjao sam da je Cristiano Ronaldo bolji od mene, rekao je svojevremeno Zlatan Ibrahimović , kralj izjava u kojima se predstavlja kao nogometni bog.

Prije toga gostovao je u emisiji u kojoj je pričao o PSG-u, karijeri i ostalim stvarima. Kad je na red došao dio emisije u kojem je Zlatan trebao jednom riječju opisati Cristiana Ronalda, Lea Messija i sebe, nastao je urnebes.

- Cristiano Ronaldo? Dobar.

- Lionel Messi? Fantastičan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ja? Wow...

VIDEO

To je Zlatan , na terenu genijalac, ponekad prgav, ali to je dok ne zabije golčinu kakvu nitko prije nije pa se zaborave i njegove "prljavštine" kojima je često sklon.

PSG je morao smijeniti kuhare jer Ibra nije bio zadovoljan klopom, za svoje golove kaže da se ne mogu ponoviti ni u video igricama, ne treba mu Zlatna lopta jer zna da je najbolji, a za SP bez Zlatana kaže da je turnir koji nije vrijedan gledanja.

U švedskom rječniku dobio je vlastiti glagol "Zlataner", a to znači dominirati, moćno. Sve je moćno kad se radi o Zlatanu pa tako i neke njegove genijalne izjave.

Zlatanova enciklopedija bisera:

  • 1. "Zlatan ne ide na audicije" - Kad je bio u Malmöu, Arsenal je opasno zagrizao za Zlatana. Jedini problem bio je što je Arsene Wenger htio da prvo dođe na probu. Zlatan na probi? Dobra!
  • 2. "Nije istina da sam kupio Porsche. Naručio sam avion" - Ibra je bio prilično ljut kad je pročitao u novinama da je kupio Porsche. To je bila čista laž. Kaže da je naručio avion jer je puno brži.
  • 3. "Mogu se samo smijati na to koliko sam savršen" - skromnost mu nikad nije bila vrlina. Tako mu je smiješno kad gleda snimke svojih golova. Smiješno mu je koliko je savršen.
  • 4. "SP bez mene nije vrijedan gledanja" - Zlatanova Švedska izgubila je od Portugala u dodatnim kvalifikacijama za SP u Brazilu. Zlatan smatra da turnir bez njega nije vrijedan gledanja...
  • 5. "Ono što Carew može s loptom, ja mogu s narančom" - John Carew je svojevremeno izjavio da neki Zlatanovi potezi nemaju baš previše smisla i ne pridonose igri. Odgovor Zlatana bio je sjajan. Dodao je voće u njega...
  • 6. "Žena koja ima Zlatana ne treba više ništa" - Koji bi bio idealan poklon za vašu ženu? Pitali su Zlatana. On im je odgovorio u svom stilu. To su trebali znati, što će ženi nešto više, a ima Zlatana...
  • 7. " Tražim apartman, ako ga ne nađem, kupit ću hotel" - Kad je došao u PSG, Zlatan je tražio smještaj. Tražio je apartman, ali je rekao i ako bude problema, da će kupiti hotel. Jer on je Zlatan.
  • 8. "Mogu igrati na 11 pozicija" - Zašto? Vrlo jednostavno. On je Zlatan, a dobar igrač kao on može igrati i na mjestu stopera.
  • 9. "Gledaš u Boga" - novinar ga je jedanput pitao tko će osvojiti SP. Zlatan mu je odgovorio da to samo Bog zna. Na repliku novinara da će malo teško biti saznati to od Boga, Zlatan mu je rekao: "Zašto, pa gledaš u njega".
  • 10. "Rooney bi se morao pomiriti da ja zabijam ljepše" - U jeku glasina da će Rooney doći u PSG, Zlatan je imao poruku za njega. Rekao mu je da, ako misli doći u PSG, mora se naviknuti da dolazi u klub u kojem netko zabija ljepše golove čak i od njega.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'
IZNERVIRAO GA

VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'

Možete mi se rugati s 200 metara, ali gadosti mi u facu nećete govoriti. Iz Rusije sam, za mene je to automatski. Molim vas, nemojte ni pokušavati jer ćete završiti u bolnici, a ja u američkom zatvoru, rekao je borac