Obavijesti

Nosi pozitivnu atmosferu Ultra Europe festivala svaki dan

Nosi pozitivnu atmosferu Ultra Europe festivala svaki dan
10

Na Mondu pronađi svoj omiljeni komad odjeće iz Ultra Merchandise kolekcije inspirirane glazbom i plesom.

Ultra Europe festival je završio. Koliko puta ste pogledali sve slike, sve filmiće, prepričali sve do posljednjeg detalja, pogledali sve Facebook objave na tu temu i koliko dugo niste skinuli Ultra narukvicu? Da, upravo to se zove Post Ultra Depresija.

Kako bi pobijedili ovaj problem, prvo morate nešto razumijeti - Ultra je putovanje, ne samo destinacija!

Ultra je sve ono što ste čekali: da festival počne, svaki outfit koji ste isprobali, svaka pjesma od koje ste se naježili čekajući kada ćete ju čuti na festivalu, Ultra je svaka slika koju ste snimili i sve uspomene kojih ćete te se vjerojatno sjećati do kraja života.

Zato je Ultra Music Festival specijalno u suradnji s Mondom pripremio Ultra Merchandise kolekciju po ekskluzivnim cijenama kako bi svi mogli nositi komadić Ultre svaki dan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovu posebnu festivalsku kolekciju za nju i njega inspiriranu glazbom i plesom dizajnirao je poznati hrvatski dizajner i stilist Boris Banović, široj javnosti poznatiji kao Fashion Guru.

Obucite hoodicu i sjetite se osjećaja adrenalina prije otvaranja vrata stadiona, navucite kratke hlačice dok trčite u teretani i maštajte o sljedećoj Ultri. Pokažite svima da ste dio Ultra ideologije !

Ova udobna i atraktivna odjeća sastoji se od odjevnih kombinacija za žene i muškarce u potpunosti je osmišljena i izrađena u Hrvatskoj te su u njezinu stvaranju sudjelovali isključivo domaći profesionalci iz tekstilne industrije, što je bio jedan od glavnih zahtjeva organizatora festivala Ultra Europe. 

Posjeti Mondo i pronađi komadić Ultra festivala u ekskluzivnoj Ultra Merchandise  kolekciji po super cijenama.


Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora