Obavijesti

Nudimo Vam velike uštede na pakete za zdravo spavanje!

Nudimo Vam velike uštede na pakete za zdravo spavanje!
7

Meblo Jogi madrace i podnice do kraja ožujka nudimo vam po akcijskim cijenama i to uz popuste do 30% ovisno o kategoriji madraca i količini kupljenih artikala

Posebnu pogodnost i najveću uštedu možete ostvariti kupnjom paketa za zdravo spavanje koji uključuje madrac, podnicu i anatomski jastuk. U ovu ponudu uključeni su madraci Monsun, Lotus i Dinamic/Dinamic Hard te podnice Jogi Single i Duo sa zalihe. To znači da su količine ograničene te da popusti vrijede do 31.03. ili do isteka zaliha. Požurite stoga u najbliži Meblo salon ili nam pošaljite upit za ponudom na info@meblo.hr i osigurajte svoj paket zdravog spavanja već danas.  

POSEBNA POGODNOST- LAST MINUTE PONUDA: do 40% popusta na madrace i podnice koji izlaze iz proizvodnje ili su zamijenjeni novim modelima! S obzirom na nedavno lasiranu novu liniju Jogi proizvoda, u tijeku je eliminacija proizvoda preostalih iz prethodne kolekcije. Riječ je o madracima i podnicama neupitne kvalitete, koji su jednostavno zamijenjeni novim modelima. Sve artikle koji se nalaze na akcijskom popustu do 40% možete pronaći u Meblo web shop-u, gdje možete odmah i obaviti kupnju. Budući da je količina madraca i podnica na rasprodaji ograničena, predlažemo da čim prije proučite ponudu i odlučite se za kupnju. Za većinu artikala (s obzirom na ograničene količine) prije kupovine predlažemo da provjerite dostupnost na 099/3177888 ili na info@meblo.hr.

 Nakon što se odlučite za odgovarajući madrac valja odabrati i krevet koji će sve zaokružiti u skladnu cjelinu. Iz Mebla Vam predstavljamo krevete Punkt u eko-koži, koži ili mikrofibri. Riječ je o modernim krevetima u različitim bojama, dimenzijama i materijalima, sa ili bez spremišta, koje predstavljaju idealno riješenje za suvremene obitelji. Korištenje najkvalitetnijih materijala u kombinaciji sa iskusnim proizvodnim timom garancija su za vrhunski proizvod. Posebno izdvajamo krevet Gramos kao oličenje funcionalnosti i stila sa idealnim omjerom cijene i kvalitete. Za isporuku odmah na raspolaganju su kreveti sa mehanizmom  u dimenziji 200x140, 200x160 i 200x180 i to u bež i smeđoj eko-koži. Tu je i krevet Jana - sa spremištem za posteljinu u dimenzijama 200X120, 200X140, 200x160 i 200x180 kojeg, po akcijskim cijenama u sedefasto bijeloj i smeđoj boji, možete kupiti u svim Meblo salonima i Meblo web shopu.

Iskoristite ove posebne pogodnosti i uputite se u najbliži Meblo salon ili nas posjetite na www.meblo.hr i na shop.meblo.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer