Obavijesti

Nutritivno provjerene upute za zdrav i ukusan roštilj

Nutritivno provjerene upute za zdrav i ukusan roštilj
1

Čuvarkuća.hr i Definicija hrane predstavili su prvi u nizu edukativnih sadržaja iz područja primijenjenog nutricionizma

Čuvarkuća.hr i Definicija hrane predstavili su prvi u nizu edukativnih sadržaja iz područja primijenjenog nutricionizma 

Povodom svojeg četvrtog rođendana portal Čuvarkuća.hr poklanja hrvatskim obiteljima trenutno najtraženiji nutricionistički savjet - upute za zdrav i ukusan roštilj. Infografika ROŠTILJA prva je u nizu edukativnih sadržaja koju Čuvarkuća potpisuje u prijateljstvu s nutricionistima iz Definicijahrane.hr, a koji će korisnicima predstavljati najvažnije i najsažetije informacije o prehrambenim namirnicama i njihovoj upotrebi. 

Radi se o jedinstvenom i suvremenom proizvodu iz područja nutricionizma jer su kreatori sadržaja po prvi puta uspješno objedinili najnovije znanstvene i stručne spoznaje te gastronomiju. Kroz koncept primijenjenog nutricionizma, svi prijatelji Čuvarkuće imat će na raspolaganju najbolje od oba svijeta: nutricionističke savjete i kulinarsku praktičnost. Stručne informacije infografika definiraju prijateljice Čuvarkuće – Tena Niseteo dipl.ing.preh.teh i Karmen Matković Melki dipl.ing.preh.teh, trenutačno vodeće hrvatske stručnjakinje s područja nutricionizma koje surađuju na postavljanju europskih politika i pravilnika o pravilnoj prehrani. Infografika ROŠTILJ prva je u nizu infografika koje će izaći iz Čuvarkućine radionice, a praktičan vizual pratit će detaljan tekstualni opis – za one koji žele znati više.

„Vođeni idejama odgovornog, pozitivnog i informiranog pristupa roditeljstvu Čuvarkuća je u četiri godine pozorno slušala potrebe svojih korisnika te okupila najbrojniju mrežu stručnjaka, udruga, tvrtki  i pojedinaca s kojima će odgovoriti na potrebe hrvatskih obitelji jedinstvenim sadržajem brendiranim logotipom Odobrila Čuvarkuća.hr.“, istaknula je Nina Išek Međugorac, direktorica portala Čuvarkuća.hr.

Također, uskoro kreće i dodjela Certifikata - Odobrila Čuvarkuća svim edukativnim programima/proizvodima/uslugama koji podržavaju siguran i zdrav razvoj obitelji, a temelje se na znanstveno provjerenim činjenicama te iskustvu naših korisnika.

 „Objavili smo više od tri tisuće edukativnih članaka. Okupili smo stotinjak opinion makera iz područja zdravlja, prehrane, slobodnog vremena, prava, financija, životnih stilova i njege te stvaramo najveću bazu znanja, provjerenih preporuka kroz sve faze obiteljskog života.“, istaknula je Iva Ušćumlić, urednica portala.

 „Odlučili smo razvijati komunikacijsku platformu u kojoj će osim uredništva sadržaj kreirati korisnici, stručnjaci, ali i tvrtke-partneri koje umjesto klasičnih oglasa nude informaciju, stručnost i dodatnu vrijednost korisnicima. Jedino je takav pristup odgovarao našoj viziji promocije odgovornog i informiranog roditeljstva. Iako su se u to vrijeme prodavali uglavnom banneri danas sve više tvrtki razumije i dijeli našu viziju – i Čuvarkuću koriste kako bi korisnicima, uz proizvode i usluge, osigurali sadržaj, informaciju i pomoć.“, dodala je Nina Išek Međugorac.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku