Obavijesti

Međunarodna aerobik konvencija u TC Portanova Osijek

Međunarodna aerobik konvencija u TC Portanova Osijek
18

U suradnji s klubom Martial Arts Osijek udruga Gradski ritam organizira međunarodni projekt pod zajedničkim imenom BE DIFFERENT- BE STRONG.

Nakon uspješno organizirane prve Međunarodne aerobik konvencije Dance Different – Be Different vol.1 udruga Gradski ritam Osijek za 2013. godinu priprema novu poslasticu za sve ljubitelje sporta u gradu Osijeku, ali i puno šire.

Naime, ove godine u suradnji s klubom Martial Arts Osijek udruga Gradski ritam organizira međunarodni projekt pod zajedničkim imenom BE DIFFERENT- BE STRONG koji će se odžati od 31. svibnja do 2. lipnja. Ove godine građane osim druge aerobik konvencije očekuju fitness radionice, Krav Maga seminari, kettlebell radionice, radionice samoobrane i dr., a sve s ciljem promicanja zdravog i kvalitetnijeg življenja, poticanja brige prema samom sebi kroz sportsku rekreaciju & ples, kondicijske pripreme te na posljetku borilačke vještine i vještine samoobrane.

Do sada su ovakve konvencije organizirali veliki sportski brandovi u ograničenim prostorima fitnes centara ili sportskih dvorana. Želja organizatora je pomaknuti navedene granice pod motom "DANCE DIFFERENT-BE DIFFERENT!“ jer i svjetski trendovi napuštaju dvorane i odlaze u open space prostore čime pokazuju kako aerobik nije namijenjen samo uskom krugu sportaša, već puno širem broju ljudi, kako mladih tako i onih starijih. 

Vizija organizatora Međunarodne aerobik konvencije je ples u drugačijem prostoru, otkačenom style-ingu, t-shirt- ima, šeširima, sunčanim naočalama, tenisicama, prslucima, sakoima, te predstavljanje sporta i plesa kao dijela style-inga, a sporta kao stila života. Bit će predstavljeni i noviteti poput svjetski popularne metode vježbanja LesMills koju će prezentirati treneri iz Francuske.

Novi trend u svijetu fitnesa: LES MILLS™

Svjetski lider grupnih fitness programa stigao je u Hrvatsku. LES MILLS™ brand već je dobro poznat diljem svijeta te je prisutan u preko 80 zemalja, a donosi poznate programe kao što su BODYPUMP™, BODYATTACK™ ili BODYCOMBAT™.

LES MILLS™ je demokratizirao grupne fitnes programe i postao vrlo uspješan, a bazira se na efektu grupe koji pokreće cijeli planet.

LES MILLS™ je vrlo strastven kada su u pitanju grupni fitnes programi i energija ljudi. Tjelovježba treba biti zabava, a ne zamor. 

LES MILLS™ programi su najbolji način za osjetiti motivaciju, inspiraciju i rezultate.

Svi LES MILLS™programi su znanstveno dokazani i potvrđeni diljem svijeta. Svaki sat prepun je najnovijih glazbenih hitova sa modernim koreografijama kroz koje vas vode inspirirajući kvalitetni instruktori. Sve to daje vam potpuni doživljaj energije grupe i nezaboravno iskustvo.

Udruga Gradski ritam vježbače će ove godine iznenaditi ugodnim ambijentom s vizualno objedinjenim karakteristikama grada Osijeka, pa će tako punktovi za vježbanje na krovu TC Portanova predstavljati Jug 2 i parkove Osijeka.

Informacije i prijave na www.different.com.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"