Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 61

Odabrali smo sretne dobitnike bicikala: Uživajte u vožnji!

Odabrali smo sretne dobitnike bicikala: Uživajte u vožnji!
3

Proljetni dani nas jednostavno zovu na svjež zrak i druženje. Provjerite jeste li osvojili bicikl u proljetnoj nagradnoj igri i uživajte u lijepom vremenu i vožnji!

VIDEO

S dolaskom toplijih dana sve se više ljudi okreće zdravom i jeftinom načinu prijevoza - biciklima. Vožnja biciklom održava vas u formi, pomaže u gubitku neželjenih kilograma, smanjuju negativne učinke stresa na organizam i štedi vaše vrijeme i novac. Kako Pametna kuna svakodnevno svoje čitatelje savjetuje kako efikasno raspolagati kućnim budžetom, gdje uštedjeti i u što investirati, ovo proljeće umjesto savjeta prelazi na djela i u suradnji s eKupi vam poklanja čak četiri super bicikla!

Sretni dobitnici su:

Bicikl MTB Xplorer Reaction 26 21
Igor Pobi,
Koprivnica
Mirela Birkić,
Kuće

Gradski bicikl Xplorer Amor 26 (bez brzina) 15,53
Živana Vulinović,
Zadar
Morena Kovačević
, Vinkovci

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čestitamo sretnim dobitnicima! Dobitnici će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni telefonskim putem ili putem e-maila.

Poklanjamo dva muška i dva ženska bicikla

2x Bicikl MTB Xplorer Reaction 26 21
Brdski bicikl s laganom aluminijskom ramom 6061. Dolazi u dvije veličine rame 19'' i 21'', rame veće dimenzije, preporučeno za vozače do čak 2m. Shimano komponente svrstavaju ovaj model u srednjeg rekreativca. Predviđen za vožnje po cesti i makadama, te za lagane off-road terene. Bicikl je manje težine pa ga je lakše voziti uzbrdo nego druge modele. Bicikl možete pogledati ovdje.

2x Gradski bicikl Xplorer Amor 26 (bez brzina) 15,53
Čelična rama CRUISER zajedno s debljim gumama čini vožnju sigurnom, stabilnijom i ugodnijom. Kod bicikala ovakvog tipa leđa vozača su u pravilnijem i ravnijem položaju. Vožnja je ugodnija i zbog širokog i udobnog sica. Šire cestovne gume predviđene za vožnju asfaltom i makadama koje daju bolji balans. Volan se može i podešavati vertikalno i horizontalno. Model je bijele boje ukrašen s motivima trešanja. Prednja pletena košara i paktreger korisni su dodaci svakom biciklu. Model bez brzina ima zadnju torpedu kočnicu, tj. kočenje se obavlja okretanjem pedalama unatrag.
Bicikl možete pogledati ovdje.

O eKupi

eKupi.hr je internet trgovina sa širokim asortimanom proizvoda iz različitih kategorija, točnije njih preko 150.000. Tako dajemo vam mogućnost da na jednom mjestu možete jednostavno kupiti sve što vam treba. Internet kupnja na ovaj način štedi i vrijeme i novac jer je ste pošteđeni lutanja po trgovinama.

Koje su prednosti kupnje na eKupi?
• Široka ponuda novih i rabljenih proizvoda na jednom mjestu, mogućnost izbora
• Mogućnost kupnje novih i rabljenih proizvoda kroz sve opcije koje nudi eKupi platforma (internet bankarstvom, putem opće uplatnice, gotovinom prilikom dostave, kreditnim karticama jednokratno i beskamatno)
• Atraktivne cijene na tržištu jednake za sve vrste plaćanja
• Jamstvo sigurnosti - sigurnost dostave naručenih proizvoda ili povrat novca
• Mogućnost odabira željenog datuma isporuke i praćenja narudžbe
• Dostava proizvoda u cijeloj Hrvatskoj

Jeste li znali?
Od nedavno na stranicama eKupi možete ne samo kupovati već i prodavati. I to bez obzira da li prodajete stari televizor s tavana, premalu haljinu ili knjige koje ste pročitali već nekoliko puta. Isto vrijedi i za vas male poduzetnike koji tražite dodatni kanal prodaje za svoje proizvode. U oba slučaja jednostavno ih ulistajte i korisnicima će odmah biti dostupni.

eKupi.hr
– vaša internet trgovina

Objava dobitnika

Imena dobitnika potražite 10. lipnja iza 12:00 sati na Pametnoj kuni. Sretni dobitnici će o dobitku biti obaviješteni telefonskim putem.

Uključite se u KVIZ i uživajte u vožnji! Sretno!

Važno!

Svi sudionici za koje se utvrdi da su za sudjelovanje u nagradnoj igri koristili zlonamjerne programe bit će isključeni iz izvlačenja. Detaljna pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

Ako ne vidite kviz za prijavu provjerite je li vam uključen ad/popup blocker te ga isključite. Ako ne možete kliknuti na sliku, možda imate nepodržanu verziju Flash Playera (potreban je Flash Player verzije 8 ili noviji). Obnovite svoj Flash player ili pristupite igri preko Google Chromea, a ako ga nemate, skinite ga OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang