Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Zašto se žene u poduzetništvu ne tretiraju isto kao muškarci?

Zašto se žene u poduzetništvu ne tretiraju isto kao muškarci?
1

Pametna kuna vam svaki tjedan donosi odgovore na pitanja o poduzetništvu - kako otjerati stres, zašto su muškarci uspješniji, što očekivati nakon ulaska u EU itd.

VIDEO

U sklopu predstavljanja članova žirija natječaja 'Pametnom idejom do uspjeha', razgovorali smo s Tanjom Puretom, magistricom psihologije, specijalisticom organizacijske i industrijske psihologije te direktoricom konzultantskog poduzeća 'Ramiro'. Otkrila nam je zašto se uključila u ovaj projekt,  kako prevladati stres i ostale zamke u poduzetničkom svijetu te kako komentira manjak žena u poduzetništvu  i te zašto se tretiraju drugačije od muškaraca.

Ako imam 10 minuta, 9 minuta ću potrošiti na planiranje, a 1 na realizaciju, kao savjet mladim poduzetnicima navodi Tanja

Također, pojasnila nam je i zašto sve više mladih ljudi ulazi u svijet poduzetništva, koje su najčešće pogreške koje se javljaju te što je najvažnije da bi se poduzetnička ideja realizirala do kraja. Na pametnakuna.hr pročitajte Tanjine odgovore na ova i mnoga druga pitanja te njezine savjete budućim poduzetnicima.

O natječaju

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Pametnom idejom do uspjeha' prvi je online natječaj koji ima za cilj poticanje poduzetništva, kao jednog od najvažnijih segmenata razvoja društva. Natječaj ulazi u četvrti tjedan natjecanja i zaprimljeno je mnogo ideja, od čega će tri biti odabrane kao finalisti i kandidati za pobjednika natječaja.

Ovo je prvi internet natječaj ovakve vrste u Hrvatskoj i samim time je jedinstvena prilika da uz stručnu pomoć partnera projekta te glavnih sponzora Volksbank Hrvatska i Vipnet ostvarite san o pokretanju vlastitog posla. Natječaj je otvoren za svakoga tko se još nije bavio poduzetništvom ili dosad nije imao financijske mogućnosti za realizaciju svoje poslovne ideje. Dosad su održana dva sastanka žirija koji aktivno prati sve prijave i, kroz zajednički dogovor, naposlijetku ima zadaću odrediti koje ideje idu u finale natječaja.

Pratite nas i dalje jer vas u narednim tjednima očekuje analiza najboljih ideja, prezenatcija odabranih finalista, razni tjedni zadaci koje će morati rješavati, a uskoro i nagradna igra.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang