Obavijesti

Show

Komentari 0

Bogat program za kraj srpnja samo u Culture Clubu Revelin

Bogat program za kraj srpnja samo u Culture Clubu Revelin
4

Nakon Revelin Electronic Festivala i dovođenja DJ-a koji su u zadnje vrijeme skočili na svjetskim chartovima, Culture Club Revelin nastavlja udarnim tempom

VIDEO

Nakon Revelin Electronic Festivala i dovođenja DJ-a koji su u zadnje vrijeme skočili na svjetskim chartovima, Culture Club Revelin nastavlja udarnim tempom, te svaki dan u tjednu svojim posjetiteljima nudi zabavu do ranih jutarnjih sati.   

Za kraj srpnja Culture Club Revelin opet je pripremio raznosvrsni klupski program i podgrijao ljetnu zabavu.  

U sklopu ljetne rezidencije 24.7.2014 ponovno nam dolazi jedan od najcjenjenijih house  DJ-a na svijetu Mark Knight

Mark Knight, jedan od najuspješnijih DJ-eva i producenata trenutno u svijetu, ovoga ljeta drži rezidenciju u dubrovačkome Culture Clubu Revelin, inače jedinu na ovim prostorima, a dubrovačka publika ponovno će ga moći gledati 24.7.2014. Cijenjeni londonski house producent i DJ koji je surađivao s mnogim poznatim imenima pop, rock i elektronske glazbe ujedno je i osnivač uglednog labela Toolroom Record.Mark Knight, ime poznato i van krugova ljubitelja elektronske glazbe, potpisnik je nekih od najvećih hitova u proteklih 10 godina, a najbolja referenca za to je i nominacija za Grammy. Njegov stil je savršena kombinacija mainstream i undergorund zvuka. Za Marka Knighta kao producenta možemo reći da je nepresušno vrelo novih uspješnica: You Got The Love (Mark Knight remix), Man With The Red Face, Downpipe, Conscindo, Good Times, Devil Walking, Alright, Nothing Matters - popis je beskrajan. Po mnogima Mark Knight je izrazito kvalitetan DJ i uzor mnogim house DJ-ima, a njegovi su setovi prava poslastica kvalitetnih house ritmova.Upravo je izdao treći dio njegovog serijala "Bullets", a EP donosi dvije posve nove klupske trake.

Za svoj prvi nastup u Culture Clubu Revelin izjavio je u nedavnom intervjuu.

- Bila je to odlična noć i veoma se radujem ostatku rezidencije. Hrvati su dobro upućeni u klupsku glazbu, možete se poigrati izborom play liste, što je san svakoga DJ-a.  Sam klub Revelin je nevjerojatan, veoma jedinstven, ubojica od  sound sistema, očaravajuća atmosfera, što bi čovjek više od toga mogao poželjeti - rekao je. 

DJ Lia 25.7.2014 @Culture Club Revelin   

DJ Lia potom uhvatila se „Zločeste igra zavođenja“ - obrada popularne pjesme 'Wicked game' u suradnji s Nitom ubrzo je osvojila top ljestvice širom zemlje, a zarazni ritmovi širili su se i dalje te je DJ Lia brzo dobivala muzičke angažmane i van granica, Već slijedeće godine izdaje drugi singl ’Fancy with You’ koji u potpunosti predstavlja njen stil, te je postao hit mnogih mađaraskih TV i radio postaja. Dj Lia zarazila je publiku svojim energičnim setovima punim iznenađenja, te postala jedan od najtraženijih DJ-a u Mađarskoj i okolnim zemljama. Nedavno je završila novi singl ’Hear Me’ za koji su remix radili Mike Newman, Jorge Montia & Coqui Selection ili Muzikfabrik. Prošle godine atraktivna Dj Lia rasplesala je svojim energičnim setovima dubrovačku publiku, a kako igra zavođenja izgleda u elektro ritmovima provjerite 25.7.2014 u Culture Clubu Revelin.

Cijene karata:

70 kn pretprodaja / 100 kn na ulazu

VIP 120 kn pretprodaja/ 150 kn na ulazu   

I za kraj srpnja 26.7.2014  u Culture Club Revelin scensko glazbeni show La Fiesta ponovno će očarati publiku ovog puta u glamuroznom izdanju Feathers&Crystals" U svom četvrtom izdanju scensko glazbeni spektakl La Fiesta donosi nam neobičan spoj klasičnog baleta sa elektronskim ritmovima, nastup zanosne DJ Flower, te akrobacije na šipci, led robote i atraktivne performerice u glamuroznim kostimima. U svakom novom izdanju La Fiesta zavlada klupskim prostorom donoseći publici najbolje svjetske artiste, plesače i klupske performanse.

Kralj mixa DJ Chuckie zasvirati će 31.7.2014 u Culture Clubu Revelin 

  DJ/Producent Chuckie, koji se nevjerojatnom brzinom probio na svim svjetskim top listama nastupit će 31.7.2014 u Culture Clubu Revelin. 

Ovaj DJ sa stalnim boravištem u Amsterdamu rođen je u Južnoj Americi pod imenom Clyde Sergio Narain. Nakon preseljenja u Nizozemsku započinje njegovo bogato glazbeno putovanje. Dobitnik je prestižne nagrade MOBO dvije godine zaredom 2004. i 2005. Njegov house zvuk pun je energije i vrlo lako izaziva emocije kod slušatelja, a poseban“Dirty Dutch” klupski koncept postao je poznat po eksplozivnim bitovima i zvučnim i svjetlosnim efektima. Njegovi su nastupi diljem svijeta rasprodani tjednima unaprijed, a nastupa na gotovo svim prestižnim festivalima u svijetu poput Creamfields, Coachella, Lollapalooza i drugih. Posljednjih godina uspješno surađuje sa Ericom Morillom pa je tako i član njegove obitelji Subliminal. 

Veliki hit „Let The Bass Kick in Miami Bitch“ te plesna petarda „Guess What“ dugo su dominirale playlistama BBC-jeva Radia 1, stvorivši mu tako zavidnu reputaciju. Na svoj rezidencijalni party u Pacha klubu na Ibizi pozvao ga je i slavni David Guetta. Stoga za završetak srpnja možemo očekivati pravu eksploziju ritmova i svjetlosnih efekata i dobru klupsku zabavu, kakvu ovaj majstor mixa priređuje na svojim partyjima.

Cijene ulaznica: 100 kn pretprodaja/ VIP pretprodaja . 200 kn,150 kn na ulazu/VIP 250 kn 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao