Obavijesti

Show

Komentari 1

Britanska diva Paloma Faith nastupa 14. 7. u pulskoj Areni

Britanska diva Paloma Faith nastupa 14. 7. u pulskoj Areni
2

Iza sebe ima tri albuma s kojih su mnogi singlovi završili na vrhovima britanskih top lista. Njeni albumi imaju platinaste naklade, a ona sve više i više poklonika

VIDEO

Neki kažu da je Paloma Faith spoj velikih žena Amy Winehouse, Debby Harry, Mae West i Bjork, ali ona je zapravo jedinstvena baš po svemu. Ona je puno toga: pjevačica, diva, autorica, modna ikona, glumica… Paloma Faith je zvijezda današnjice. Iza sebe ima tri albuma s kojih su mnogi singlovi završili na vrhovima britanskih top lista. Njeni albumi imaju platinaste naklade, a ona sa svakom novom lansiranom pjesmom ima sve više i više poklonika.

Retro izgled, britanski akcent, dječačka zanesenost, moćan vokal i autorski „touch“ kompletirali su je u jednu od zvijezda današnje pop glazbe. Ako dodamo tome da je radila sa velikanima kao što su Nick Cave i Tom Waits teško da itko može osporiti njezin talent i jedinstvenost. Legendarni Paytonovac Terry Gilliam prepoznao je i njezin glumački talent pa joj je ponudio ulogu, doduše sporednu, u svojem filmu 'The Imagination of Dr. Parnassus'.

Ali tu priči nije kraj, jer su njezini live nastupi fenomenalni, tako da Arena u Puli jedva čeka ugostiti Palomu Faith 14.  7. 2015.

Paloma Faith je objavila debi album „Do You Want the Truth or Something Beautiful?“ 2009. godine,  koji je iznjedrio hitove "Stone Cold Sober" i "New York". Album je došao na deveto mjesto top liste u Britaniji, te je kasnije postigao duplu platinastu nakladu. 

Tri godine kasnije objavljuje drugi album koji se vinuo do broja 2 britanske top liste. Na albumu su singlovi "Picking Up the Pieces" i obrada "Never Tear Us Apart" grupe INXS. Treći album „A Perfect Contradiction“ objavljen je prošle godine i do sada je to njezin najuspješniji album. Singlovi "Can't Rely on You" i "Only Love Can Hurt Like This" dosežu vrhove top lista diljem svijeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu