Obavijesti

Show

Komentari 0

Brkovi, Urban & 4, Hladno pivo, Kiša metaka i High5!

Brkovi, Urban & 4, Hladno pivo, Kiša metaka i High5!
1

Brkovi, Urban & 4, Hladno pivo, Kiša metaka i High5 predvode dio hrvatskih izvođača koji će nastupiti na Fusion Stageu omiljenoj Exitovoj pozornici

VIDEO

Treća po veličini, s kapacitetom od 15.000 posjetitelja, Fusion pozornica smještena je na Gornjem gradu Petrovaradinske tvrđave. Ovog ljeta, od 9. do 12. srpnja predstavit će mnoštvo izuzetno zanimljivih bendova, a našu koloniju će zasad sadržavati bendovi koji su proteklu godinu zabilježili velike uspjehe.

Brkovi, punk/folk/wellness mašinerija, i Urban & 4 na svom kontu, od posljednjeg pojavljivanja na Exitu, imaju upisan rasprodan Mali Dom sportova i ogroman niz koncerata po cijeloj regiji. Urban će sa svojom Četvorkom predstaviti novi album “Mamut”, ali i najbolje iz cjelokupne karijere u četvrtak 9. srpnja. Punk rock legende iz Gajnica, Hladno pivo, stižu na Tvrđavu 12. srpnja u sklopu turneje “Dani zatvorenih vrata” kojom promoviraju svoje najbolje izdanjee u proteklih desetak godina. Iz Hrvatske na Petrovaradin stižu i dva najtraženija regionalna hip hop sastava, splitska Kiša metaka i zagrebački High5 koji su proteklih mjeseci albumima “Folder 2” i “Schengengang” poput uragana poharali ovdašnju scenu. I Kiši i Visokoj petorci ovo će biti premijerni nastupi na Exitu.

Kiša metaka – “Konan”: https://www.youtube.com/watch?v=NBHqs6RoIyE 

Supertešku kategoriju ostalih najvećih regionalnih imena predvode Eyesburn, Zoster, Rambo Amadeus, Karolina, Artan Lili, Kanda Kodža i Nebojša, Feud i brojni drugi! Uz njih brojnoj publici Exita predstavit će se izraelski alter bendovi Lola Marsh i Tiny Fingers, grčki stoner-rokeri 1000mods, korejski elektro sastav Idiotape, nizozemski noiseri Paceshifters, bugarski elektro psihodeličari Kottarashky, te etno-modernisti Din Brad iz Temišvara. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Artan Lili – “Ako stanemo tu”: https://www.youtube.com/watch?v=45b3DaXp2lY 

Domaćim i stranim bendovima pridružit će se jazz velikan, trubač i nagrađivani kompozitor Duško Gojković, koji na Exit dolazi 11. srpnja uz Big Bend RTS-a i programom sa albuma „Latin Haze“. 

Jedan od najvažnijih novih bendova beogradski Artan Lili, nastupit će prve večeri na ovogodišnjoj Fusion bini, dok će sljedećih noći ispred muzeja redom nastupati upečatljivi beogradski crossover-industrijalci Feud, predvođeni Ramirezom iz nekadašnje grupe Sunshine, i svjetski traženi reggae metal bend Eyesburn. Domaćini balkanskim i svjetskim muzičarima bit će i veoma aktualni Kanda, Kodža i Nebojša, Sharks, Snakes & Planes i Ničim izazvan, te novosadski Wolfram. Posebna muzička senzacija dolazi s projektom „Makedonsko devojče“ u kojem omiljena makedonska pjevačica Karolina Gočeva izvodi tradicionalnu glazbu na suvremen način. Jednako atraktivan bit će i nastup glumca Nikole Pejakovića u bendu Kolja i Grobovlasnici, te mostarskog Zostera koji na Exit dolaze s novim albumom „Srce uzavrelo“. 

Popis će biti dodatno proširen s još izvođača u sljedećem periodu, baš kao što će neki od domaćih i regionalnih bendova biti najavljeni i za prestižni nastup na glavnoj pozornici Exita!

Hladno pivo – “Vjeruj u mene”: https://www.youtube.com/watch?v=8P0dO_MT7f4

Najveće uzbuđenje prije Exit Avanture počinje uz glazbeni spektakl desetljeća i koncert svjetske pop ikone Robbiea Williamsa 17. lipnja na  beogradskom Ušću, a svoje nastupe na ovogodišnjoj, ultimativnoj Exit Avanturi, od 9. do 18. srpnja, za jedno od najjačih programskih izdanja ikad, dosad su potvrdili Mötorhead, The Prodigy, Manu Chao, Rudimental, Faithless, Roisin Murphy, Hardwell, Emeli Sandé, Sigma, John Newman, Capital Cities, Clean Bandit, Tom Odell, Martin Garrix, Gramatik, Tale of Us, Adam Beyer, Chris Liebing, Eagles of Death Metal, Fear Factory, Wilkinson,  Zomboy, Roni Size Reprazent, Bondax, Napalm Death, Dubioza kolektiv, Octave One, Soul Clap i brojni drugi za ukupno više od 1.000 umjetnika na 30 festivalskih pozornica od Petrovaradina do Jaza!

CIJENA ZA 4, SREĆA ZA 5!

Akcija pod nazivom “Cijena za 4, sreća za 5” ili, među posjetiteljima Exita poznatija kao 4 + 1, inicijativa je koju je novosadski festival pokrenuo prije nekoliko godina želeći potaknuti i motivirati prijatelje da se organiziraju olakšavajući kupovinu ulaznica. Jednostavan plan da se za četiri kupljene peta dobije besplatno polučio je odlične rezultate u cijeloj regiji već prve godine, a pogotovo prošle tri sezone kad su obarani mnogi Exitovi rekordi posjete.

Ove godine akcija 4 + 1 obuhvaća čak tri tipa ulaznica – za Exit Festival, Sea Dance Festival i Exit Avanturu (zajedno Exit i Sea Dance Festival).

Exitova incijativa koja se promovira i pod sloganom “Podijeli ljubav s ekipom” trajat će do 5. lipnja na svim prodajnim mjestima u Hrvatskoj.

Festivalske ulaznice za Exit u prodaji su po cijeni od 459 kn kn (474 kn za kupovinu online). 

Ulaznice za Sea Dance Festivala na plaži Jaz pored Budve mogu se kupiti po cijeni od 330 kn (335 kn online), dok se jedinstvena ulaznica za više od deset dana Exit Avanture (Exit + Sea Dance) može se nabaviti za samo 549 kn (559 kn online).Naravno, uz ulaznice u ponudi se nalaze i paketi koji uključuju prijevoz i smještaj na oba festivala. 

Sve informacije o ponudi i prodajnim mjestima mogu se naći na 

http://www.exitfest.org/sr/content/hrvatska-ulaznice-2015

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'