Obavijesti

Show

Komentari 0

Dašak atmosfere francuskih Alpi na turneji KnockOut-a

Dašak atmosfere francuskih Alpi na turneji KnockOut-a
6

Skijaška groznica KnockOut Snow Festivala putuje hrvatskim gradovima uz atraktivan party program. Mladi iz cijele Hrvatske doživjet će dašak atomosfere

VIDEO

Hladne jesenske dane zagrijat će party ludnica nadolazećeg KnockOut Snow Festivala. Najpoznatiji regionalni ski festival za mlade kreće na svoju turneju po hrvatskim gradovima gdje nas očekuje dašak atmosfere čarobnih francuskih Alpi.

Skijaška groznica KnockOut Snow Festivala putuje hrvatskim gradovima uz atraktivan party program. Mladi iz cijele Hrvatske doživjet će dašak atomosfere najpoznatijeg regionalnog ski festivala koji nas ove sezone u terminu od 3. do 10. siječnja 2015. očekuje na novoj lokaciji, jednom od najpoznatijih francuskih skijališta Les Orres. 

KnockOut Party ludilo uz zarazne ritmove renomiranih hrvatskih DJ-a eM Bee i Jurkija očekuje nas 25. listopada u Marabu baru u Vinkovcima, a nezaboravni Halloween party očekuje nas 31. listopada na zagrebačkom Velesajmu. Nezaboravni partiji u studenom će uveseljavati Slavonski Brod, Zadar, Ivanić Grad, Bjelovar, Rijeku, Osijek, Pulu, Zabok, Dubrovnik i Šibenik, a najsretnije posjetitelje KnockOut ekipa razveselit će aranžmanom besplatnog skijanja na nadolazećem festivalu.

Glazbeni dio KnockOut Snow Festivala ove godine predstavljaju redoviti gosti festivala, zagrebačka rock grupa Hladno pivo, a veliku pozornicu u francuskim Alpama po prvi će puta ugrijati grupa Vatra, beogradski S.A.R.S. te legendarni Edo Maajka.

Za sve one željne adrenalina i uzbudljivih skijaških dana na odličnim stazama sportskog centra Les Orres, tu je i novogodišnji termin od 28. 12. do 3. 1.2015., koji nema KnockOut festivalski program, no za zabavu će biti zaduženi DJ-i čija će imena biti uskoro poznata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...