Obavijesti

Show

Komentari 0

Funhouse: Neon party ove subote u klubu Aquarius

Funhouse: Neon party ove subote u klubu Aquarius
1

Nešto drugačije se sprema, a prema nazivu večeri i sami pokušajte dokučiti o čemu se radi. Dobrodošli na "Funhouse: NEON PARTY"

VIDEO

Nakon spektakularnog otvaranja nove sezone klupskog programa FUNHOUSE, putovanje zvukom, morima užitaka i jednostavnom zabavnom od početka partija do zore se nastavlja i ove subote (21.09.2013.) u klubu Aquarius gdje će nam biti predstavljena posebna večer blještavila. Nešto drugačije se sprema, a prema nazivu večeri i sami pokušajte dokučiti o čemu se radi. Dobrodošli na "Funhouse: NEON PARTY".

Svjetla dočekuju svakog tko se pojavi pred ulazom Aquariusa ove subote, ali po ulasku u klub priča se mijenja jer Neon party je posebno iskustvo koje se ne zaboravlja. U mraku kluba na zagrebačkom Jarunu sve dobiva poseban sjaj, drugu dimenziju... i zajedno bliještimo na podiju do zore. Za dodatni ugođaj tj. visualse pobrinut ćete se upravo vi, tj. Vi uz pomoć make-up artista koji će UV-bojama oslikavati sve goste i to u stilu tematike noći - NEON.

PAŽNJA! - Pripazite na dress code. Svakako je poželjno da odjenete nešto UV-friendly odnosno nešto čime ćete privući pažnju i istaknuti se. Ovo je tvoja večer. Ovo je večer u kojoj doslovno možeš, pa i "moraš" zasjati na flooru, pa onda se potrudi da tako i bude. Neka ti ova noć bude nezaboravna u svim detaljima; od početka spremanja i razmišljanja koju ćeš krpicu s čime kombinirati, pa do izlaska s frendovima, frendicama ili solo u nadi da ćeš naći novo i zanimljivo društvo na plesnom podiju.

Glazbeni dio večeri mora biti poseban, nešto što zbog čega ćeš si reći "to je to, ovo se čekalo cijeli tjedan na poslu / na faksu / ...", pa stoga slijedi i glazbena poslastica za sve one istančanog nepca za najbolju, aktualnu plesnu glazbu. - U glazbenu avanturu i na ples od sumraka do zore vode vas DJ-i: Martyn Negro i Matroda.

Pod neonskim svjetlima i UV reflektorima svijet izgleda drugačije, bolje i imaš priliku partijati "kao da ne postoji sutra". Vidimo se u klubu Aquarius A2 ove subote od 23h. Nešto drugačije događa se u gradu... Dođi, provjeri, budi dio toga i zabavi se do jutra.

Ulaz: 30 kn

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...