Obavijesti

Show

Komentari 2

Future Sound of Zagreb slavi 15. godišnjicu od 10. do 12. 10.

Future Sound of Zagreb slavi 15. godišnjicu od 10. do 12. 10.
2

Ovogodišnji Future Sound Of Zagreb slavi svoj jubilarni 15. rođendan i tim povodom očekuje vas jedan novi, glazbeno najatraktivniji, i najveći domaći klupski festival

VIDEO

Future Sound Of Zagreb uživa status najvećeg, najpoznatijeg i najprestižnijeg zagrebačkog klupskog festivala elektronske glazbe koji jedanput godišnje okuplja najbolje zagrebačke DJ-e i producente elektronske glazbe. Prvi danas već legendarni FSOZ festival održan je u povodu emitiranja jubilarne 200-te emisije hrvatske televizije TOP DJ MAG 21.6.1999. u starom Bestu na 3 floora pred 4000 posjetitelja. Bio je to veliki i nezaboravni spektakl na kojem su nastupili tada najbolji zagrebački DJ-i uz nekoliko poznatih stranih gostiju (Mark Spoon, Ian Pooley...) I u narednim godinama FSOZ je uvijek opravdavao svoj ugled i svoje ime na kojem su nastupala brojna poznata imena domaće ali i strane DJ scene. Osnovni cilj i koncept ovog klupskog festivala uvijek je bio jedanput godišnje na jednom mjestu okupiti najbolje zagrebačke DJ-e i producente, prezentirati različite aktualne elektronske glazbene stilove i promovirati domaću underground elektronsku glazbu i kulturu u najširem značenju te riječi. 

Future Sound Of Zagreb – 15th Anniversary 

Ovogodišnji Future Sound Of Zagreb slavi svoj jubilarni 15. rođendan i tim povodom očekuje vas jedan posve novi, glazbeno najatraktivniji, stilski najraznovrsniji i najveći domaći klupski festival do sada. FSOZ 2014 održat će se kao dvodnevni vikend festival od 10.-12.10.2014 od 22-06h po prvi puta istovremeno u tri kluba: Depo, Shock Show Industry i Museum, a koji se svi nalaze u prostoru bivše tvornice KATRAN (Radnička cesta 27) Kao i uvijek do sada, misija i cilj i ovogodišnjeg FSOZ-a je da jedanput godišnje okupi i ujedini zagrebačku elektronsku klupsku i DJ scenu na jednom mjestu i predstavi raznovrstan spektar najnovije i najkvalitetnije domaće i strane recentne elektronske glazbe svih žanrova: techno, tech, deep, house, psy, bass.

Prvi dan festivala u petak 10.10.2014 koji će se održati u DEPO klubu pod imenom "New Talent Opening Night" FSOZ po prvi puta s ponosom predstavlja najmlađu generaciju DJ-a čije vrijeme tek dolazi, pet"novih talenata" zagrebačke elektronske klupske scene a to su redom: Frenki, Teychee, Dijana Kober, Pillsman i Leon B.

Drugi dan festivala u subotu 11.10.2014 FSOZ 2014 predstavit će u tri kluba: Depo, Shock Show Industry, Museum istovremeno na čak 5 floor-ova 25 poznatih TOP zagrebačkih DJ-a koji svojim imenima, reputacijom i iskustvom garantiraju vrhunski glazbeni program te zabavu i ples do ranih jutarnjih sati. U DEPO klubu sa posebnim zadovoljstvom predstavljamo "FSOZ legende" a to su : Cet, Mar, Kiki, Mr.dj Dario i Damir Ludvig redom sve poznati i priznati DJ-i koji su u proteklih 15 godina /od 1999.g/ redovito nastupali na FSOZ-u i koji su neupitno stvarali povijest i ostavili neizbrisiv trag i utjecaj na domaćoj elektronskoj glazbenoj sceni. 

Samo 50 m dalje u Klubu  Takshock Show Industry/Katran svi ljubitelji House-a moći će uživati uz vrhunski tech/deep/house program koji će nam prezentirati poznati ZG DJ-i i producenti: Damir Pushkar, Tom Bug, Blacksoul, Drop Dopers, Ivica Petak od kojih se neki od njih mogu pohvaliti i sa vrlo uspješnom produkcijom koja je priznata i prepoznata i u svijetu. 

U istom klubu sve zagrebačke TECHNO fanove pozivamo u FSOZ 2014 "Techno Room" gdje vas očekuje poznata zagrebačka techno petorka: Mad As Hatter, Blurix Lt, F.o.r.m. Live, Teo Harouda, Fabian Jakopetz. 

I ove godine kao i prethodne dvije FSOZ je mislio i na sve ljubitelje Psy /Trance glazbe koji će moći uživati u "svojoj" mjuzi u PSY Room-u također uz petoricu poznatih i omiljenih DJ -a: Psilocybian, Twisted Twins, Pila, Stevo i Zmayo članova poznatih psy/trance kolektiva: Ministarstvo psihodelije, Oddvod, Soundforms, Pistolero. 

Nakon dužeg vremena FSOZ 2014 sa posebnim zadovoljstvom u svoj program vraća BASS glazbu koja i u svijetu a i kod nas iz godine u godinu ima sve više fanova. Za vrhunsku BASS glazbu u najširem značenju te riječi, u klubu MUSEUM /Katran, pobrinut će se: 207, Dmt, Kodin, Funk Guru, Fhillipe  i DJ-i uz koje se vežu poznata "crew" imena sa HR bass scene : Jabbaton, Cfsn, Chew The Fat! Croatia. 

I to nije sve. Nakon završetka službenog FSOZ programa u nedjelju 12.10.2014 od 6:00 u DEPO klubu započinje FSOZ Official After na kojem će nastupiti još jedna zagrebačka DJ legenda TOXIC a za pultom će mu se pridružiti još jedan od najboljih ZG house DJ-a mlađe generacije MATYA. 

Pozivamo Vas još jednom da svi zajedno proslavimo 15-i rođendan FSOZ festivala, da svojim dolaskom uveličate ovaj slavljenički party, da podržite domaće DJ-e i domaću scenu i da budete dio naše zajedničke povijesti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane