Obavijesti

Show

Komentari 0

Indie pop senzacija Future Islands stiže na INmusic!

Indie pop senzacija Future Islands stiže na INmusic!
1

Još jedna glazbena poslastica proširit će line up Vašeg najdražeg i najvećeg festivala u Hrvatskoj!

VIDEO

Najnoviji izvođač desetog po redu INmusic festivala trenutno je jedan od najpopularnijih indie pop bendova na svijetu; Future Islands. Američki glazbeni časopis Rolling Stone uvrstio ih je 2014. godine među 10 najboljih novih izvođača. Uz headlinere Placebo, zatim Black Rebel Motorcycle Club, Eagles of Death Metal i We Are Shining, Future Islands su sljedeći najavljeni bend za INmusic 2015 i zasvirat će na OTP World Stageu.

Bend iz Baltimorea čini troje članova; Gerrit Wellmers (klavijature), William Cashion (bass, akustična i električna gitara) te karizmatični frontman Sammuel T. Harring. Na prvi pogled sasvim miran i pristojan mladić koji na pozornici postaje kontrast sam sebi i pokazuje svoju drugu stranu te svojom ekscentričnosti, pokretima i energijom podsjeća na najbolje trenutke jednog Henrya Rollinsa, dok istovremeno pjeva svoje pop balade uz povremeno "zavijanje". Upravo na spektakularnom nastupu kod Lettermana svoj su jedinstven i beskrajno simpatičan live izričaj približili i svjetskoj publici. Pjesma koju su izvodili tada njihov je najveći singl "Seasons (Waiting for you)", a koja je završila na mnogobrojnim popisima najboljih i najomiljenijih singlova protekle godine.

Osnovani su 2006. godine, imaju 4 albuma iza sebe, a zadnji "Singles" iz 2014., sudeći po kritikama, je njihov najbolji album te im je donio najveću publiku. Q magazine je "Singles" opisao kao "briljantan i očaravajuć album", a hvalospjevima se, između ostalih, pridružio i magazin Mojo koji je ustvrdio da njihova "ekstatična melankolija nikada nije zvučala tako slobodno". Gostovali su u Zagrebu prošle godine kada su rasprodali koncert, tako da svi koji su ih gledali, a i oni koji nisu, imaju priliku vidjeti kako će rasplesati publiku iz mnogih dijelova svijeta i to na predivnom Otoku mladosti, ovog puta jače nego ikad.

INmusic festival organizira se uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu.Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala mogu se nabaviti po cijeni od 299 kuna do 17. travnja. Svoje ulaznice možete uplatiti putem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu te u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'