Obavijesti

Show

Komentari 0

KnockOut Festival priprema vam najluđi Halloween party!

KnockOut  Festival priprema vam najluđi Halloween party!
9

Veselo društvo najpoznatijeg ski festivala za mlade u regiji putuje hrvatskim gradovima, a u petak vam pripremaju uzbudljivu noć

VIDEO

Bliži nam se najstrašnija noć u godini. Jeste li pripremili svoje maske? Ekipa Knockout Snow Festivala u petak, 31. listopada u klubu Boogaloo priprema najuzbudljiviju snježnu noć pod strašnim maskama, a najoriginalnije maske razveselit će aranžmanom besplatnog skijanja na nadolazećem festivalu! 

Veselo društvo KnockOut Snow Festivala ovih je dana na turneji po hrvatskim gradovima, a mladima iz cijele Hrvatske pružaju dašak atomosfere najpoznatijeg regionalnog ski festivala koji nas u terminu od 3. do 10. siječnja 2015. očekuje na novoj lokaciji, jednom od najpoznatijih francuskih skijališta Les Orres. 

PR fotografije

Nakon Karlovca, Samobora i Vinkovaca, veliko KnockOut party ludilo uz zarazne ritmove renomiranih hrvatskih DJ-a eM Bee i Jurkija stiže u Zagreb, a nakon nezaboravnog Tooloomeeshka Halloween partija idući na redu je party u Svarog baru u Zadru.

Glazbeni dio KnockOut Snow Festivala ove godine predstavljaju redoviti gosti festivala, zagrebačka rock grupa Hladno pivo, a veliku pozornicu u francuskim Alpama po prvi će puta ugrijati grupa Vatra, beogradski S.A.R.S. te legendarni Edo Maajka.

Posebna KnockOut cijena koja uključuje prijevoz, smještaj i skijašku kartu iznosi samo 2490 kuna po osobi stoga požurite i osigurajte svoje mjesto za nezaboravan provod u snježnim Alpama! 

PR fotografije

Osim classic termina, KnockOut tim je zbog velikog interesa i u novogodišnjem terminu odlučio unaprijediti ponudu animacije u jednako dobar i zabavan festivalski program kao što će to biti i u standardnom terminu KnockOut Snow Festivala. U novogodišnjem terminu koji nas očekuje od 27.12.2014. do 3.1.2015. mlade će zabavljati grupa Vatra, Edo Maajka, Mike Vale i Luca Montecchi, a tu su i raznovrsne zabave u Party Areni, u pubovima, na stazi, te nezaboravni doček Nove 2015. godine. Po cijeni od samo 2.890 kuna uživajte u najboljem novogodišnjem snježnom provodu!

Više informacija o programu, sadržajima i novom odredištu KnockOut Snow Festivala, kao i o cijenama te načinu prijava, možete pronaći na službenoj stranici festivala www.knockoutsnowfestival.eu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...