Obavijesti

Show

Komentari 0

Massimo 28. 8. priprema večer za pamćenje na 'Danima piva'

Massimo 28. 8. priprema večer za pamćenje na 'Danima piva'
2

Ne propustite glazbenu čaroliju uz Massima, 28. 8. na Danima piva u Karlovcu gdje brojne posjetitelje očekuje bogati glazbeno zabavni program od 22. do 31. kolovoza

VIDEO

Ovogodišnji trostruki dobitnik Porina, Massimo koji već duže vrijeme niže same uspjehe,njegovi hitovi 'Suze nam stale na put', 'Dodirni me slučajno', 'Iz jednog pogleda', 'Krug u žitu' i mnogi drugi, mjesecima suvereno vladaju kako radijskim eterom i vrhovima top lista, tako i kod brojne publike, priprema nezaboravan koncert na Danima piva. 

Jedan od najboljih i najuspješnijih muških vokala u regiji, samim izlaskom albuma 'Dodirni me slučajno' izazvao je pravu euforiju, a da će ta ista euforija vladati na Danima piva, kada Massimo izađe na pozornicu itekako je sigurno. 

Ne propustite glazbenu čaroliju uz Massima, 28. kolovoza na Danima piva u Karlovcu.

Na velikom prostoru Športsko rekreacijskog centra Korana u Karlovcu od 22. do 31. kolovoza održati će se najstariji pivski festival 'Dani piva Karlovac 2014.' Organizatori najavljuju da će ove godine biti puno noviteta i iznenađenja. Svakako valja spomenuti da će i lokacija dobiti novi izgled, festivalskih pozornica će biti ukupno četiri, a ono najvažnije – zabava za same posjetitelje na svakom koraku tijekom deset festivalskih dana. 

U bogatom glazbenom programu publika će imati prilike uživati u koncertima velikih glazbenih imena, dok pravi glazbeni užitak za mnoge slijedi 28. kolovoza kada će nastupiti Massimo.

Brojne posjetitelje očekuje bogati glazbeno zabavni program, uz gastronomsku ponudu i naravno odličnu pivu.

Vizija samih organizatora, partnera i sponzora je da Dani piva do 2020. godine bude najinternacionalniji pivski festival u Hrvatskoj. Ove godine ima i nekoliko noviteta, među kojima su edukativne degustacije piva, gdje će posjetitelji moći nešto novo i više naučiti o samoj kulturi piva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...