Obavijesti

Show

Komentari 0

Melodični progressive house ponovno u Zagrebu!

Melodični progressive house ponovno u Zagrebu!
4

Zvuk koji je definirao domaću elektronsku scenu´90-ih i početak 2000. vraća se u Zagreb. Riječ je o progressive groovy house ritmovima i projektu Safehouse

VIDEO

Nakon premijere na Valentinovo Skipper crew i DJ-i okupljeni oko Safehouse projekta kao i ekipa koja se tada zatekla slučajno ili namjerno na podiju A1 kultnog Aquariusa, u potpunosti zadovoljeni dozom progressive zvuka uskoro su poželjeli još. Nije ni čudno s obzirom da zaljubljenici u istinski progressive zvuk teško mogu pronaći klub u Zagrebu u kojem će naići na kvalitetnu zabavu ovakve vrste.

 Entuzijasti koji čine Skipper Crew stoga nisu dugo oklijevali pa vas ove subote 28. ožujka 2015. žele počastiti drugim izdanjem Safehouse programa, jer vjeruju da progressive house još uvijek ima svoje mjesto na našim prostorima i da publika treba imati izbor. 

Dobru zabavu i zanimljiv odabir glazbe za posjetitelje će birati rezident i nositelj Safehouse zvuka Zagrepčanin Christian M, uz warm up mlađeg kolege iz Šibenika Lovre Kanjera kojeg u klupskim sferama znamo pod imenom Lawrence K.

Bivši dugogodišnji rezident zagrebačke Jedinice Christian M, kojeg ste u posljednjih deset godina mogli osim u Jedinici slušati i u Aquariusu, Boogaloou, Saloonu ili kao warm up u Bestu s Lukeom Porterom  za ovu će priliku zaplivati u deep i progressive vodama. Lovre Kanjer - Lawrence K kojeg vežemo uz serijal partija Deep Playground, te rezidenciju u šibenskom Mangan Rules plivati će uz njega kako u houseu tako i u deep houseu isprepletenim vokalima i osjetljivim na groove. 

Christian i Lovre pokazati će kako se različite generacije za DJ pultom izvrsno nadopunjuju. SafeHouse se rodio kako bi pomogao S.O.S. projektu u vraćanju progressive zvuka u zagrebačke klubove i među nove naraštaje poklonika elektronske glazbe. Iako će se SafeHouse baviti isključivo pravim progressive zvukom današnjice, organizatori napominju da će nove i stare generacije DJ-a kao predvodnici ovog zvuka neće izbjegavati međužanrove, štoviše zalaziti će i u deep progressive i deep-house te tako pokazati svu raznolikost elektronske glazbe.

Ulaznice za ovu neukroćenu plesnu dogodovštinu mogu se nabaviti na ulazu kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu po cijeni od 30 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija