Obavijesti

Show

Komentari 37

Misice Grdić, Nikolić te Cigi predstavljaju novi noćni klub

Misice Grdić, Nikolić te Cigi predstavljaju novi noćni klub
5

Zagrebačka klupska scena pred ljetna party uzbuđenja dobiva žestoku konkurenciju.

VIDEO

Ljubitelji dobre zabave I party znalci, misice Aleksandra Grdić, Maja Nikolić i Neven Ciganović predstavljaju novo središte zabave - klub PURE, koji se nalazi na mjestu nekoć popularnog velikogoričkog kluba duge tradicije SRCE. Preuređeni interijer kluba nudi sasvim novi koncept zabave, doživljaj kakav pružaju samo najbolji svjetski klubovi. 

Atraktivna foto kampanja najavljuje burne zabavne noći u novom klubu, a nakon dugog izbivanja jedna od najpoznatijih hrvatskih  missica i uspješna manekenka, s pariškom adresom Aleksandra Grdić blista u pozivu na zabavu. Zaljubljenoj Miss Alex na snimanju su se pridružili i preljepa Maja Nikolić Miss Hrvatske 2012, te PR cluba i domaćin, društveni kroničar Neven Ciganović. 

“Pariški noćni život ovog puta će malo patiti, a patit će još netko meni jako drag. Što mogu kada smo mi Hrvatice toliko fatalne!" - našalila se uvijek dobro raspoložena i pomalo samozatjna Miss Alex. 

Neven kao PR cluba potruditi će se se iz vikenda u vikend  dovesti razne goste iznenađenja iz svijeta estrade, manekenstva i showbizza te prenijeti svoja iskustva koje je doživio partijajući po clubovima diljem svijeta od Ibizze do Los Angelesa. Uz nekoliko rezident DJ-eva, najavljuje i gostovanja nekih svjetski poznatih zvijezda, klubskih atrakcija te domaćih i regionalnih pjevačkih zvijezda. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tri razine cluba uz najbolje ozvučenje u okolici i atraktivno osmišljen  interijer omogućiti će da svako pronađe nešto za sebe bilo da se samo želite zabavljati sa svojom ekipom po pristupačnim cijenama pića, te uz atraktivan glazbeni  program prepun iznenađenja, koncerte najvećih regionalnih zvijezda ili pak želite doživjeti ugođaj svjetskih clubova tipa Las  Vegasa u  vlastitom prostoru „Vip Gold Rooma„ uz osobnog redara, VIP šank s vlastitim konobarom, te privatni separe iz kojeg možete promatrati ostale posjetitelje kluba dok oni Vas ne vide. 

PURE poštuje tradiciju Gorice, tako da Vas već ovaj vikend očekuju brojni gosti iznenađenja, vrhunska zabava te ljubazno osoblje. Na Vama je samo da nam se pridružite i uživate uz atraktivan program i promotivne cijene pića kako bi se slobodno opustili do kasno u noć!

Night Club"PURE"- VELIKA GORICA Vaš djelić ZVJEZDANE PRAŠINE!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom