Obavijesti

Show

Komentari 10

Ne propustite divu svjetske scene elektronske glazbe!

Ne propustite divu svjetske scene elektronske glazbe!
1

Uz glavnu gošću večeri, old-school techno DJ-setom zagrebačku party naciju počastit će i legenda Stereo Studio programa - KIKI

VIDEO

U subotu (20.09.2014.) ELEKTRON i DEPO klub predstavljaju divu svjetske scene elektronske glazbe, ženu koja je bila već i "domaćin" na nikad prežaljenom Love Parade festivalu u Berlinu, svirala u svakom kutu kugle zemaljske, a nikada nije ostala dužna ni hrvatskoj party publici, pa se tako vraća upravo kako bi pokazala i najmlađim naraštajima zašto je upravo ona techno kraljica, a njeno ime je LA DI DA.

Čim se i samo spomene ime "La Di Da", svatko tko je ikada bio na ikakvom partiju odmah će pomisliti na prvu damu Češke i vjerojatno prvu DJane techno svijeta. Obilježavaju je njena precizna tehnika miksanja i dinamični elektronski zvukovi uz razigranu igru perkusija i specifičnih zvučnih slika. U počecima DJ karijere bila je orijentirana na melodični groovy techno zvuk, a danas se ukus ponešto promijenio iako je tehnika iza pulta postala samo istančanija, bolja. Njena priča je jednostavna. - Našla se "na pravom mjestu u pravo vrijeme", odnosno 1995. otvorenjem prvog techno kluba u Pragu stala je bok uz bok iza DJ-pulta s velikanima kao što su Jeff Mills, Carl Cox, Westbam, Laurent Garnier, DJ Hell i drugi. Od 1996. već je krenula svirati na internacionalnoj razini, pa ne čudi što je već iste godine svirala na svima poznatom MAYDAY eventu u Njemačkoj. Od 1997. redovito je bila dio nikad prežaljenog, te do danas najvećeg rave okupljanja u svijetu na otvorenom, LOVE PARADE-a. Do danas, poznata je kao svjetska DJ putnica izrazitog stasa, dobrog glasa i najbolje selekcije elektronske glazbe.

Kako stvar ne bi stala samo na tome, La Di Da je u suradnji s programom Elektron u klubu Depo odlučila počastiti hrvatsku publiku pravim "slatkišem". Naime, ekskluzivno će odsvirati old-school techno DJ-set. Dakle, ništa od kompjutera i inih novotarija. Gramofoni, mikseta i torba puna ploča. Stariji će se sjetiti njenog nastupa iz starog Kulušića kada se tražila ulaznica više, ali je klub bio toliko ispunjen da su se vrata morala zatvoriti i reći "žao nam je, drugi put dođite ranije". Ostali će imati priliku proživjeti to iz prve ruke na ovom eventu.

Uz glavnu gošću večeri, old-school techno DJ-setom zagrebačku party naciju počastit će i legenda Stereo Studio programa - KIKI. Upravo on je bio taj koji je među prvima na domaćoj sceni zasvirao na 3 gramofona i pokazao svima kako se "dirigira elektronskim orkestrom" iza DJ-pulta. Suosnivač i voditelj programa kao što su već spomenuti velikan Stereo Studio, zatim Loops, Deep FM, ovog će puta na jednu noć izvaditi iz pozamašne kolekcije ploča samo one najbolje i predstaviti Zagrebu da i stari techno zvuk još uvijek diše i živi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iza DJ-pulta naći će se još i svima poznati zagrebački DJ - CET koji priprema pravu poslasticu od svirke, ali i mlada nada domaće scene, djevojka koja iz eventa u event samo još više raste i osvaja simpatije partijanera - TEYCHEE.

Participacija za event je 50 kn kroz cijelu noć, a party počinje u 22h, te završava u 6h ujutro

Ovo nije "samo još jedan event", ovo je jedan od onih "koji se ne propušta"...


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'