Obavijesti

Show

Komentari 0

Ne propustite veliko finale natječaja DJ-a u Clubu Revelin

Ne propustite veliko finale natječaja DJ-a u Clubu Revelin
3

DANCElectric residency zatvara svoj program velikim finalom natječaja koji je zajednički sa Mixcloudom organiziran ovog ljeta

VIDEO

DANCElectric residency zatvara svoj program velikim finalom natječaja koji je zajednički sa Mixcloudom organiziran ovog ljeta. Ovu sezonu  DANCElectric residency u suradnji sa Mixcloudom pružio je priliku DJ-ima na području EU da zasviraju u Culture Clubu Revelin na jedinstvenoj pozornici gdje su nastupala najveća svjetska imena elektronske glazbe. 

Za 'final round' DANCElectric residency dovodi pobjednika i drugoplasiranog Mixcloud 2014 DJ natječaja, te proslogodišnjeg pobjednika natječaja, Galinac Galinac-Ovogodišnji pobjednik natječaja je Steven Sanders(Fr.)! Steven Sanders dolazi sa pariške elektronske scene, a nastupao je po mnogim francuskim klubovima. Njegov talent prepoznat je i izvan francuskih granica pa nastupa i na inozemnoj sceni. Sa produciranjem je započeo 2008 i uredno objavljuje podcast “Sound of Steven Sanders“ kako bi svoj talent širio izvan pariških i francuskih klubova. Nakon nekoliko objavljenih naslova i remixa priprema novi projekt  „Dirty Land” koji bi svjetlo dana trebao ugledati ove jeseni.   

Uz Sandersa nastupit će drugoplasirani izvođač Joško Leoni te prošlogodišnji pobjednik, Galinac Galinac čija karijera za Dj. pultom napreduje iznimno respektabilnim tempom te domaći akteri koji su ove sezone dežurali  za dj. pultom Culture Cluba Revelin, Speed, Audiometric, dBA, PhiberOptic te naravno glavni dirigent projekta DANCElectricPHILIPE. 

Karte dostupne na ulazu po cijeni 50 kn / VIP 120 kn. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

05.09.2014 u goste Culture Cluba Revelin dolazi poznati njemački DJ Tujamo. DJ Tujamo započeo je s produciranjem još 2006. i nakon uspjeha u Njemačkoj i Europi, počeo je osvajati i svjetsko tržište: Australiju, Južnu i Sjevernu Ameriku. Njegovi remixevi za Bob Sinclara, Wynter Gordona, Peter Gelderbloma, DubVision bilježe veliki uspjeh, a vlastiti autorski radovi “How We Roll” "Do It All Night" i "Back 2 You” penju se na vrhove ljestvica. Njegov najnoviji singl “Who” došao je na sam vrh SLAM!FM Dance30, te ušao u DDC (German Dance Charts), a podržala su ga i najpoznatija imena kao što su : Avicii, Steve Angello, Fedde Le Grand, Bob Sinclar, Steve Aoki, Afrojack, Bingo Players, A-Trak, Chris Lake, Chuckie, Laidback Luke, La Fuente, Alvaro, Vato Gonzalez i mnogi drugi. Za ljetnu sezonu Tujamo je pripremio novi plesni singl “Hey Mister” koji svojim zaraznim ritmom već osvaja festivale i publiku širom svijeta.

Prije nastupa DJ Tujama plesni podij zagrijati će rezident ekipa sa mnoštvo plesnih hitova i raskošnim light showom: Speed, Audiometric crew i DANCElectricPHILIPE! 

Cijene ulaznica pretprodaja 70 kn /VIP 120 kn.

Na dan koncerta 100 kn i VIP 150 kn.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...
EKSKLUZIVNO: VEĆESLAV HOLJEVAC

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...

Donosimo sve detalje o vezi godine, između unuka poznatog zagrebačkog gradonačelnika Većeslava Holjevca i voditeljice i pjevačice Vlatke Pokos
Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura