Obavijesti

Show

Komentari 0

Prvi ovogodišnji 'Glow' party na rasporedu je u subotu 19. 4.

Prvi ovogodišnji 'Glow' party na rasporedu je u subotu 19. 4.
5

Elektronsku glazbu iz budućnosti posjetiteljima će servirati DJ-i iz Zagreba i Pule. Lokacija će se nakon partyja trajno preurediti. Ovaj Glow biti će unikatno iskustvo

VIDEO

U subotu 19. travnja u Zagrebu će se održati prvi ovogodišnji Glow, party elektronske glazbe u organizaciji Reforma Music Events, Vazmenka Pervana, pobjednika prvog hrvatskog "Survivor" reality showa. Nakon eksplozivnog "Space Disco" partyja u prosincu, "Reforma" priča u bijelom dress codeu se nastavlja.

Odabrana lokacija dosad nije bila poprište koncerata elektronske glazbe, a postapokaliptičan duh kojim odiše zasigurno će se odlično poklopiti s “elektronskom glazbom iz budućnosti” koju će posjetiteljima servirati mnogobrojna DJ postava iz Zagreba i Pule. Lokacija će se nakon partyja trajno preurediti, zbog čega će ovaj Glow biti unikatno, neponovljivo iskustvo. 

Gotovo svi od devetorice izvođača produciraju vlastitu glazbu i izdaju na stranim labelima.  Prisutne očekuje odlična glazba.

Događaj počinje u 23 sata, kad će Reforma rezidenti Apollo Eighteen, Franky i Vazmenko započeti glazbeno putovanje svojim warm-up setom i pripremiti publiku za gostujuće DJ-e. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Drop Dopers je ime novoformiranom producentskom dvojcu kojeg čine talentirani mladi zagrepčani Martin Crneković, poznatiji kao Martyn Negro i Matija Rodić, poznatiji pod umjetničkim imenom Matroda. Glow će bit njihov prvi zajednički nastup, a karakterizirat će ga UK house i garage zvukovi. 

Nakon Drop Dopersa zagrebačkoj će se publici predstaviti Duplo, odličan producentski kolektiv iz Pule, koji na partyju najavljuje mnogo aktualnih deep house i nu disco zvukova. 

Posljednji, ujedno i službeni “after-hours” set na Glowu pripada mladom producentskom paru Time4Tale (deep house, indie dance i nu disco), koji također dolazi iz Pule. 

Dress code na Glow partyju je obavezan – gornji dio bijele boje (upute: majica, košulja, top, ...). Događaj je namijenjen samo osobama s navršenom 21 godinom. Organizator zadržava pravo identifikacije posjetitelja na ulazu.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 50 kn, a na ulazu će karte stajati 60 kn. Cijena ulaznice za Afterparty biti će 30 kn. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom