• Članak
  • Komentari 1
  • Share 39
  • Tweet

Repriza disko večeri na rolama u subotu opet na velesajmu

Svi će sudjelovati u izboru najbržeg rolera i najzgodnije rolerice pa mogu osvojiti vrijedne nagrade, između ostalog i školu rolanja, kao i nagrade iznenađenja

Četvrtak, 28. 2. 2013. u 21:53    Piše: 24sata

Kako se dobar glas obično daleko čuje, a Disko-večer na rolama održana prvi put u Hrvatskoj, kao idealan spoj sporta i zabave, je oduševila sve goste, ove se subote na istom mjestu (Sportskom centru Kuna na Zagrebačkom velesajmu kraj Hipodroma i klizališta) u isto vrijeme (od 21 do 23h) priprema repriza, i to ponovno uz plesne hitove iz 70-ih i 80-ih godina i retro atmosferu light showa i disko kugli, no uz bogate nagrade iznenađenja.

Tako će svi, osim opuštenog plesa na disko-rolama i druženja uz osvježavajuće piće u crvenom londonskom doubledeckeru parkiranom tik do rolerišta, sudjelovati u izboru najbržeg rolera i najzgodnije rolerice koji mogu osvojiti vrijedne nagrade. Između ostalog Školu rolanja ili Školu inline hokeja, odnosno hokeja na rolama, kao i ostale nagrade iznenađenja. Glavni i odgovorni u žiriju će biti mladi zgodni hokejaš Marko Lovrenčić,  a pomoći će mu i nekoliko dama s naše estrade. Tko nema svoje 'rolerske cipelice', u Sportskom centru kuna može ih iznajmiti po simboličnoj cijeni od deset kuna, a ulaz je i ove subote za sve slobodan. 

Tagovi: party najave

Izdvojeni komentari 1 komentara Pogledaj sve komentare
01.03.2013., 07:22

Magdalenna: Cool

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar