Obavijesti

Show

Komentari 5

Sarajevska glazbena zvijezda Dino Merlin na Bundekfestu

Sarajevska glazbena zvijezda Dino Merlin na Bundekfestu
2

Nešto lijepo treba da se desi', 'Sarajevo', 'Sredinom', 'Teško meni sa tobom', 'Švicarska' neke su od pjesama koje s nestrpljenjem očekuje zagrebačka publika

VIDEO

Nakon višegodišnje pauze, regionalna glazbena zvijezda Dino Merlin vraća se u Zagreb na radost brojnih fanova. Veliki koncert legendarnog Merlina na Bundekfestu je u petak 03. listopada 2014. od 21 sat. 

'Nešto lijepo treba da se desi', 'Sarajevo', 'Sredinom', 'Teško meni sa tobom', 'Švicarska' samo su neke od pjesama koje s nestrpljenjem ponovno očekuje čuti zagrebačka publika, a Dino će predstaviti pjesme i s novog, aktualnog albuma pod nazivom Hotel Nacional.

S nestrpljenjem očekujem Bundekfest! Ovo je za mene još jedan novi zub na zupčaniku i jedna nova avantura. Osjećam ponovno titranje duše, onaj lijepi osjećaj između treme i nade i ponos što ponovo imam priliku i čast da sviram pred svojom zagrebačkom publikom – izjavio je glazbenik Dino Merlin i dodao.

- Nakon duže pauze, od ovog ljeta ponovno se imam priliku družiti sa svojom publikom. Koncert je ujedno i promocija novog albuma “Hotel Nacional” u Zagrebu i za tu priliku pripremili smo vrhunski show s novim ali i starim pjesmama u novom ruhu. Nastupiti ću sa svojim 10-članim bendom i produkcijskim standardima na koje je moja publika već navikla - poručio je glazbenik.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

“Hotel Nacional” je jedini hotel koji dolazi Vama. Karavan “Hotela Nacional” je spreman, dolazi uskoro na Bundek i očekuje Vas u što većem broju!  

Ovogodišnji Bundekfest najavljuje sadržajno najbogatije izdanje u svojoj povijesti, u jedanaest festivalskih dana očekuju nas nastupi brojnih domaćih i regionalnih glazbenih zvijezda, bogata gastro ponuda, ali i sadržaji koji će Zagreb u prvim jesenskim danima učiniti europskom festivalskom prijestolnicom. Zagrebački Bundekfest ove je jeseni u društvu partnerskih gradova Beča, Budimpešte, Ljubljane i Rima. Europske metropole zagrebačkoj će jeseni dati poseban šarm i ekskluzivno kulturno, gastro i zabavno putovanje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje