Obavijesti

Show

Komentari 0

Spotted manija se nastavlja: U petak party u Hemingwayu!

Spotted manija se nastavlja:  U petak party u Hemingwayu!
1

Spotedmanija među zagrebačkim studentima se nastavlja. Grupa "Spotted: Sveučilište u Zagrebu" premašila je brojku od 19.000 fanova u mjesec dana

VIDEO

Hemingway bar Zagreb, “Spotted: Sveučilište u Zagrebu“ i “Satisfaction crew“, udruženim snagama predstavljaju najveći tulum u gradu. Naziv “Facultas Iuridica Party” nalaže da je riječ o budućim pravnicima, ali Spotted poziva sve studente u Zagrebu.

Da, da, među hrvatskim studentima zavladala je 'Spottedmanija'. Naime, na Facebooku je osnovano nekoliko grupa, za svako sveučilište ili fakultet, s nazivom primjerice “Spotted: Sveučilište u Osijeku”. Mjesto je to gdje mladi anonimno pokušavaju doći do osobe koja im je 'zapela za oko'.

Ultra popularna Facebook stranica “Spotted: Sveučilište u Zagrebu” broji više od 19 tisuća obožavatelja koji, čim primijete zgodnu djevojku ili mladića, šalju detaljan opis na Facebook-stranicu i računaju na pomoć. Stranica je osnovana u prvom mjesecu 2013. I od tada joj boj članova vrtoglavo raste. Ovako izgleda jedna od poruka: 'Tražim jednog divnog dečka: visok oko 180, prekrasnih smeđih očiju i kose. Čini mi se da ide na geodeziju, da je čak demonstrator jer sam čula da o tome priča, dobro je građen, moguće sportaš, molim javi se'.

A čini se da poneka potraga i uspije: “Nek nam se javi cura koja je tražila momka iz borongajske menze s crvenim ruksakom! Dečko te želi upoznati! ;)”, napisano je na “Spotted: Sveučilište u Zagrebu”.

Spotted manija se nastavlja i u petak se na Spotted partyu u zagrebačkom klubu Hemingway najavljuje ludnica. Pravni tulum će uz brojne buduće pravnike okupiti i ostale studente u Zagrebu kao i sve zaljubljenike u novi Facebook trend “Spotted”.

Očekuje Vas prigodno piće dobrodošlice i vrhunska zabava na 2 floora uz najveće hitove strane i domaće glazbe.

Dođite i Vi u petak 01. ožujka u zagrebački klub Hemingway, upoznajte sve koga ste “spazili” i zabavite se u ugodnom društvu uz odličnu atmosferu do ranih jutarnjih sati.

Za informacije i rezervacije nazovite 098/980-5000.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija